Η ανατροπή της χρονιάς στη Γαλλία – Από 0-2 η Νις νίκησε 3-2 τη Λιόν μέσα σε 12 λεπτά! (vid)

Η ανατροπή της χρονιάς στη Γαλλία – Από 0-2 η Νις νίκησε 3-2 τη Λιόν μέσα σε 12 λεπτά! (vid)

Στο 81' η Λιόν επικρατούσε 2-0 της Νις εκτός έδρας και όλα έδειχναν ότι θα έχει ένα εύκολο απόγευμα Κυριακής. Μέσα σε 12 λεπτά όμως οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν πλήρως την κατάσταση και κατέκτησαν στις καθυστερήσεις μία ανεπανάληπτη νίκη!

Μυθικό φινάλε! Το Νις – Λιόν είχε τρομερές συγκινήσεις στα τελευταία λεπτά. Μπορεί οι γηπεδούχοι να βρέθηκαν μόλις 12 λεπτά μακριά από μία εύκολη νίκη, αλλά οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν μία συγκλονιστική ανατροπή και στις καθυστερήσεις κατάφεραν να πάρουν τη σπουδαία νίκη!

0-2 στο 81′, 3-2 στο 90+3′ και η Νις πλέον βρίσκεται στη 2η θέση της Ligue 1 με 19 βαθμούς έπειτα από 10 ματς. Στην 8η θέση η Λιόν με 16 πόντους μετά από 11 παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Η Λιόν προηγήθηκε με τα γκολ του Εκαμπί και του Αουάρ στο 34′ και το 68′ αντίστοιχα, ωστόσο η Νις αντέδρασε 13 λεπτά αργότερα. Στο 81′ ο Γιουσέφ Ατάλ μπήκε στη μεγάλη περιοχή και από πλάγια θέση έπιασε το δυνατό σουτ μειώνοντας σε 1-2.

Το 2-2 έγινε στο 85′ με εκτέλεση πέναλτι του Ντελόρ, με την εσχάτη των ποινών να καταλογίζεται έπειτα από χρήση του VAR, ενώ το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε με γκολ του Γκεσάντ στο 90+3′!

Δείτε τα highlights της συναρπαστικής αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ