Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-0 – Τα είχε όλα, εκτός…

Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-0 – Τα είχε όλα, εκτός…

Σε ένα ντέρμπι που τα είχε όλα εκτός από γκολ, Μαρσέιγ και Παρί Σεν Ζερμέν ήρθαν ισόπαλες (0-0) στο Βελοντρόμ

Πάθος, ένταση, φάσεις, δυο ακυρωθέν γκολ, αποβολή, εισβολή οπαδού. Το ντέρμπι μίσους της Μάρσειγ κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμένα τα είχε όλα εκτός από το ζητούμενο. Οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες στο Βελοντρόμ 0-0, με τον βαθμό της ισοπαλίας να αφήνει πικρή γεύση για τους Μασαλλούς.

Η ομάδα του Σαμπάολι ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, είχε τις περισσότερες ευκαιρίες να πάρει την νίκη, εκμεταλλευόμενη την απόβολη του Χακίμι, ωστόσο ήταν ανεποτελσματική στην τελική προσπάθεια. Η Παρί με την πάροδο του χρόνου, είχε συμβιμβαστεί με την ισοπαλία, αλλά είχε και αυτή τις στιγμές της για να πάρει το τρίποντο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ρυθμό. Στο 4ο λεπτό η κεφαλιά του Μίλικ πέρασε μόλις έξω ενώ στο 14’ η Παρί σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Ίδια κατάληξη είχε και το τέρμα που σημείωσε και ο Πολωνός επιθετικός στο 20΄. Τον χορό των ευκαιριών, συνέχισε ο Λιονέλ Μέσι, με τον Αργεντίνο σούπερ σταρ να σημαδεύει το δοκάρι, ενώ στο 31ο λεπτό η Παρί είχε μεγάλη διπλή ευκαιρία με τους Εμπαπέ και Νεϊμάρ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε, η Μάρσειγ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού μετά την αποβολή του Χακίμι, ωστόσο ποτέ δεν σημείωσε το γκολ της νίκης.Στο 65’ ο Παγέτ έκανε τη σέντρα, ο Λιρόλα έπιασε την κεφαλιά κι έστειλε τη μπάλα άουτ ενώ στο 67’ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση, οι Μέντες κι Εμπαπέ άλλαξαν τη μπάλα, ο τελευταίος σούταρε και η μπάλα κόντραρε σε σώματα και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλε χωρίς τέρματα.

Περισσότερα σε λίγο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ