Παρί Σεν Ζερμέν – Αφέθηκε ελεύθερη η Ντιαλό, αλλά παραμένει ύποπτη για ξυλοδαρμό

Παρί Σεν Ζερμέν – Αφέθηκε ελεύθερη η Ντιαλό, αλλά παραμένει ύποπτη για ξυλοδαρμό

Ελεύθερη αφέθηκε από τις γαλλικές αρχές η Αμινατά Ντιαλό, η οποία ωστόσο παραμένει ηθική αυτουργός της επίθεσης σε βάρος της συμπαίκτριας της Κέιρα Χαμραουί.

Η παίκτρια της Παρί Σεν Ζερμέν Αμινατά Ντιαλό συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη(04/11) με την κατηγορία πως χρηματοδότησε δύο μασκοφόρους προκειμένου να επιτεθούν στη συμπαίκτρια της Κίρα Χαμραουί με σκοπό να πάρει την θέση της στην ενδεκάδα!.

Η Γαλλίδα αρνήθηκε κάθε κατηγορία για πιθανή συμμετοχής της στην βιοπραγία εις βάρος της συμπαίκτριάς της. Η 26χρονη και ακόμη ένας άνδρας αφέθηκαν σήμερα ελεύθεροι, καθώς δεν τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Ωστόσο η Ντιαλό εξακολουθεί να βρίσκεται υπό την παρακολούθηση των αρχών, με τις έρευνες στην υπόθεση να συνεχίζονται. Τέλος η ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν έκανε γνωστό με ανακοίνωση της την απελευθέρωση της.

«Η Παρί Σεν Ζερμέν σημειώνει την απελευθέρωση της Αμινάτα Ντιαλό από την αστυνομία. Ο σύλλογος συνεχίζει να υποστηρίζει τις παίκτριες για να τους επιτρέψει να ξεπεράσουν αυτήν την δοκιμασία το συντομότερο δυνατό. Η Παρί Σεν Ζερμέν επαναλαμβάνει την εμπιστοσύνη της στο δικαστικό σύστημα για να ρίξει πλήρες φως στα γεγονότα. Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους για την αυτοσυγκράτηση και τον σεβασμό του τεκμηρίου της αθωότητας καθώς και της ιδιωτικής ζωής της ομάδας», αναφέρει η ανακοίνωση της Παρί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ