Παρί Σεν Ζερμέν – Ναντ 3-1

Παρί Σεν Ζερμέν – Ναντ 3-1

Η Παρί Σεν Ζερμέν χρειάστηκε να φτάσει στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα κόντρα στη Ναντ, για να πάρει εν τέλει τη νίκη με σκορ 3-1 και να συνεχίσει ακάθεκτη την πορεία της προς τον τίτλο.

Τη νίκη με σκορ 3-1 πανηγύρισε η Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Ναντ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος της Ligue 1, σημειώνοντας έτσι το δωδέκατο τρίποντό της στη διοργάνωση που την κρατά με διψήφια διαφορά στην κορυφή.

Οι παίκτες του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, αν και προηγήθηκαν νωρίς, έμειναν με δέκα παίκτες στο δεύτερο μέρος και στη συνέχεια ισοφαρίστηκαν. Ωστόσο, στο τελευταίο δεκάλεπτο κατάφεραν να πετύχουν άλλα δύο τέρματα, εξασφαλίζοντας έτσι τους τρεις βαθμούς.

Οι Παριζιάνοι ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να ανοίγει το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, βάζοντας μπροστά την ομάδα του για το 1-0. Όμως αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου, μιας και οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν και τις υπόλοιπες ευκαιρίες που είχαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Παρί έμεινε με 10 παίκτες λόγο αποβολής του Κέιλορ Νάβας, με τη Ναντ να βρίσκει την ευκαιρία και να ισοφαρίζει σε 1-1 με τον Μουανί στο 76′. Η πίεση των πρωτευουσιάνων εντάθηκε στα τελευταία λεπτά και το 2-1 έγινε στο 82′ με αυτογκόλ του Άπια, για να έρθει ο Μέσι πέντε λεπτά μετά να διαμορφώσει το τελικό 3-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ