Μαρσέιγ – Ο Ντιμιτρί Παγιέ δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Δευτέρας

Μαρσέιγ – Ο Ντιμιτρί Παγιέ δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Δευτέρας

Μια μέρα μετά το επεισοδιακό παιχνίδι ανάμεσα στη Λιόν και την Μαρσέιγ ο Ντιμιτρί Παγιέ δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας όπως ενημέρωσε ο σύλλογος της Μασσαλίας.

Το ντέρμπι ανάμεσα στη Λιόν και την Μαρσέιγ για την 14η αγωνιστική του Γαλλικού πρωταθλήματος δεν τελείωσε ποτέ. Για ακόμη μια φορά τη φετινή σεζόν στην Γαλλία οι οπαδοί ήταν αρνητικοί πρωταγωνιστές, και ο λόγος που ακόμη ένα παιχνίδι διεκόπη οριστικά μετά το Νις – Μαρσέιγ.

Πιο συγκεκριμένα πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο της χθεσινής αναμέτρησης, η ομάδα της Μαρσέιγ κέρδισε κόρνερ, ο Ντιμιτρί Παγιέ πήγε στην γωνία για την εκτέλεση, και είδε να τον χτυπά ένα μπουκάλι το οποίο εκτοξεύθηκε από την κερκίδα με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό να σωριάζεται στο χορτάρι και το ματς να διακόπτεται οριστικά, καθώς οι φιλοξενούμενοι αρνήθηκαν να ξαναβγούν στον αγωνιστικό χώρο.

Την επόμενη μέρα του αγώνα με επίσημη ανακοίνωση ο σύλλογος της Μασσαλίας ενημέρωσε πως ο Παγιέ δεν συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα της ομάδας, καθώς είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Όσον αφορά την τύχη του αγώνα αυτό ακόμη παραμένει άγνωστο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ