Σεντ Ετιέν – Παρί Σεν Ζερμέν 1-3

Σεντ Ετιέν – Παρί Σεν Ζερμέν 1-3

H Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας της Σεντ Ετιέν για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος με τον Σέρχιο Ράμος να παίρνει φανέλα βασικού.

Η Παρί Σεν Ζερμέν αν και δυσκολεύτηκε επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας της Σεντ Ετιέν για την 15η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.

Τα τέρματα της νίκης σημειώθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο για ομάδα την ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Λιονέλ Μέσι να μοιράζει και τις τρεις ασίστ. Παράλληλα και ο Σέρχιο Ράμος για πρώτη φορά φέτος πήρε φανέλα βασικού μετά από αρκετούς μήνες.

O αγώνας

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και με τη συμπλήρωση πέντε λεπτών κατάφερε να σκοράρει με τον Νεϊμάρ μετά από πασά του Μέσι, ωστόσο μετά από επέμβαση του βίντεο το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο Βραζιλιάνος βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού η Σεντ Ετιέν ήταν αυτή που κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 22ο λεπτό με τον Μπουανγκά. Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ ωστόσο μετά από τον έλεγχο στο VAR φάνηκε ότι δεν υπήρξε κάποια παράβαση και έτσι το γκολ μέτρησε κανονικά.

Στη συνέχεια η παρέα ανέβασε στροφές και κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Μετά από μία εκτέλεση φάουλ του Λιονέλ Μέσι έξω από την περιοχή, ο Μαρκίνιος έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Μάλιστα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Κολοτζιετζάκ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ξεκίνησε δυναμικά και το δεύτερο ημίχρονο χάνοντας αρκετές ευκαιρίες με τον Εμπαπέ, τον Νεϊμάρ και τον Λιονέλ Μέσι, αλλά το δεύτερογκολ δεν ερχόταν.

Όλα αυτά μέχρι το 79ο λεπτό όταν η Παρί κατάφερε να προηγηθεί με 2-1 με σκόρερ τον Ντι Μαρία. Ο Μέσι έβγαλε με ωραίο τρόπο το συμπατριώτη του μπροστά από την εστία της Σεντ Ετιέν και εκείνος με όμορφο πλασέ πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Τη νίκη κλείδωσε ο Μαρκίνιος στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο του γκολ πάλι με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Λιονέλ Μέσι, κάνοντας το 3-1 για την ομάδα του Παρισιού.

Βέβαια το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Νεϊμάρ, ο οποίος αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο κλαίγοντας και οι άνθρωποι της Παρί περιμένουν με αγωνία για να μάθουν για την κατάσταση του Βραζιλιάνου.

Σεντ Ετιέν: Γκριν, Μακόν (87’ Κρασό), Ναντέ, Κολονζιεσζάκ, Τράουκο, Καμαρά (87’ Καλοράντ), Σισοκό (46’ Μουκουντί), Μπουντερούζ (72’ Ντουάθ), Αούτσιτσε (46’ Γιουσούφ), Καζρί

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Σέρχιο Ράμος, Μπέρνατ, Ντι Μαρία, Γκέιγ (75’ Παρέδες), Μέσι, Μπαπέ, Νεϊμάρ (88’ Ντίνα)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ