Η Παρί ανακοίνωσε πέντε κρούσματα κορωνοϊού

Η Παρί ανακοίνωσε πέντε κρούσματα κορωνοϊού

Στην Παρί Σεν Ζερμέν έχει σημάνει συναγερμός, καθώς μετά από εργαστηριακό έλεγχο βρέθηκαν πέντε θετικά δείγματα στον κορωνοϊό.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Παρί Σεν Ζερμέν τις τελευταίες ώρες, καθώς τα τελευταία τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού έδειξαν πέντε θετικά κρούσματα στην ομάδα.

Σύμφωνα λοιπόν με την επίσημη ανακοίνωση της γαλλικής ομάδας τέσσερις συνολικά ποδοσφαιριστές προσβλήθηκαν, ενώ και ένα μέλος από το τεχνικό επιτελείο του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο βγήκε θετικό.

Έτσι, πλέον και οι πέντε, οι οποίοι νοσούν από τον κορωνοϊό είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο και να τεθούν σε καραντίνα, πράγμα που σημαίνει πως δεν θα είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση απέναντι στη Vannes (3/1) στο πλαίσιο των «32» του Κυπέλλου Γαλλίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παρί Σεν Ζερμέν: 

Τα τεστ που υποβλήθηκαν οι παίκτες κατά το χειμερινό διάλειμμα και πριν επιστρέψουν στις προπονήσεις έδειξαν τέσσερα κρούσματα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και ακόμα ένα από το προπονητικό επιτελείο. Όσοι προσβλήθηκαν από τον ιό βρίσκονται σε καραντίνα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ