Αυτός θα είναι ο επόμενος προπονητής της Παρί

Αυτός θα είναι ο επόμενος προπονητής της Παρί

Η Παρί Σεν Ζερμεν φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με τον 49χρονο τεχνικό ο οποίος αναμένεται να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας από την αρχή της νέας σεζόν.

Το μέλλον του Μαουρίσιο Ποκετίνο στον πάγκο της Παρί, το τελευταίο διάστημα μοιάζει εξαιρετικά αβέβαιο. Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα ο Αργεντίνος τεχνικός αναμένεται στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, να δει την πόρτα της εξόδου με τους ανθρώπους των Γάλλων να έχουν ήδη βρει τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με τα εν λόγο δημοσιεύματα ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει δώσει τα χέρια με την διοίκηση της Παρί, και αναμένεται να είναι ο νέος προπονητής της ομάδας με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο 49χρονος ο οποίος απέρριψε αρκετές προτάσεις, θεωρεί πως έφτασε η κατάλληλη στιγμή για να ξανακαθίσει στους πάγκους.

Τελευταία δουλειά του Ζιντάν ήταν το δεύτερο όχι και τόσο… πετυχημένο πέρασμα του από την Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος φαίνεται πως δελεάστηκε αρκετά από την πρόταση των Παριζιάνων και είναι έτοιμος να καθοδηγήσει υπό τις οδηγίες των Λιονέλ Μέσι και τα υπόλοιπα αστέρια της Παρί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ