Στο στόχαστρο των Φιτέσε και Άντερλεχτ ο Νιάς

Στο στόχαστρο των Φιτέσε και Άντερλεχτ ο Νιάς

Ο Σεΐχ Νιάς δύσκολα θα συνεχίσει στη Λιλ και ήδη Φιτέσε και Άντερλεχτ ετοιμάζονται να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του.

Ο Σεΐχ Νιάς δεν… στέριωσε στη Λιλ, η οποία δεν του παρείχε ποτέ την ευκαιρία για να πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής στο υψήλο επίπεδο, κάτι που δεν άρεσε στον υψηλόσωμο Σενεγαλέζο αμυντικό χαφ.

Αυτό δεν άλλαξε ούτε στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν, με τον Νιάς να μετρά συνολικά 4 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και 27΄ στον αγωνιστικό χώρο. Ο ίδιος είχε αναπολήσει με ανάρτησή του τον Παναθηναϊκό, στον οποίο αγωνίστηκε ως δανεικός από τον Ιανουάριο και μετά πέρσι, έχοντας αγωνιστεί σε 13 παιχνίδια πρωταθλήματος, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως οι πράσινοι ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του.

Η παραμονή του στη Λιλ είναι αδύνατη και ήδη έχουν εμφανιστεί δύο ομάδες, που τον έχουν βάλει στο κάδρο και ετοιμάζονται να κάνουν την κίνησή τους. Ο λόγος για την ολλανδική Φιτέσε και την βελγική Άντερλεχτ, οι οποίες έχουν καταθέσει ήδη τις προτάσεις τους στην εν ενεργεία πρωταθλήτρια Γαλλίας, με τον Νιάς να προτιμά να αποχωρήσει με κανονική μεταγραφή και όχι ως δανεικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ