Συγκλονιστικές αποκαλύψεις πρώην συντρόφου ποδοσφαιριστή : «Με χτυπούσε, μπορούσε να με είχε σκοτώσει» (pic)

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις πρώην συντρόφου ποδοσφαιριστή : «Με χτυπούσε, μπορούσε να με είχε σκοτώσει» (pic)

Το πρωτοσέλιδο της Equipe παρουσιάζει τη συγκλονιστική μαρτυρία μίας πρώην συντρόφου εν ενεργεία διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος της έκανε τη ζωή κόλαση.

Μια συγκλονιστική μαρτυρία από πρώην συντρόφου εν ενεργεία διεθνή ποδοσφαιριστή παρουσιάζει στο πρωτοσέλιδα της η Equipe.

Η «Μιριάμ», η οποία θέλησε να διατηρήσει τόσο τη δική της ανωνυμία όσο και του ποδοσφαιριστή που της έκανε τη ζωή κόλαση, προχώρησε σε τρομερές αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον διεθνή ποδοσφαιριστή,

Μάλιστα, η διάσημη γαλλική εφημερίδα αποφάσισε να κάνει πρωτοσέλιδο την ιστορία της, η οποία συνέβη προ τριετίας. Η «Μιριάμ» αποφάσισε να να δημοσιοποιήσει την ιστορία αυτή, καθώς ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής κάνει το ίδιο και σήμερα στη νέα του σύντροφο, η οποία μάλιστα είναι έγκυος!

«Ξέρω ότι χτυπά τη σύντροφο του παρά την εγκυμοσύνη της. Κάθε φορά που ο «κύριος» την κακοποιεί, αυτή παίρνει το τρένο και πηγαίνει στον πεθερό της, με τον οποίο έχουμε διατηρήσει επαφή. Σας κάλεσα επειδή φοβάμαι ότι τελικά μπορεί να σκοτώσει κάποιον» είναι η ανατριχιαστική περιγραφή της. Ακολούθησαν κι άλλες συναντήσεις με τον συντάκτη της Equipe, που επιμελήθηκε το θέμα. «Ίσως κάποια μέρα θελήσω να μιλήσω με κάποιον δικαστή. Αλλά φοβάμαι για τον γιο μου και για μένα. Είναι πραγματικά επικίνδυνος», συνεχίζει.

«Γνωριστήκαμε στην πατρίδα μου στην Αφρική, όταν ήρθε εκεί να παίξει με την εθνική ομάδα. Ήταν πριν περίπου τέσσερα χρόνια. Μου ζήτησε να τον ακολουθήσω και να ζήσουμε μαζί στην Γαλλία. Ρύθμισε όλες τις λεπτομέρειες, εξέδωσε τακτοποίησε όλα τα απαραίτητα έγγραφα και πήγα εκεί να τον συναντήσω. Και αρχίσαμε να συζούμε. Όταν τον γνώρισα ήταν αξιαγάπητος. Μόλις, όμως, αρχίσαμε να συζούμε, διαπίστωσα ότι ήταν ασταθής χαρακτήρας και πραγματικά βίαιος. Άρχισε να με χτυπάει. Είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι ο άνθρωπος σου μπορεί να το κάνει.

Ζήλευε παθολογικά και μπορούσε να αλλάξει την συμπεριφορά του ανά πάσα στιγμή. Οτιδήποτε μπορούσε να προκαλέσει ένα δικό του ξέσπασμα. Πάντα έψαχνε μία αφορμή για να χτυπήσει. Και δεν ήταν μικρά χαστούκια, αλλά γροθιές στην κοιλιά, στο πρόσωπο, παντού… Πρέπει να προσθέσω ότι ήμουν οικονομικά εξαρτημένη από εκείνον επειδή δεν με άφηνε να δουλεύω. Μου στέρησε τις φίλες μου. Στην πραγματικότητα με τέτοιου είδους άνδρες μπορείς να έχεις πολλά δώρα, αλλά δεν είσαι ποτέ ευτυχισμένη επειδή έχουν την τάση να σε απομονώνουν. Και φυσικά, μετά τα χτυπήματα, αρνούνται τα πάντα…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ