Παρί Σεν Ζερμέν – Μπρεστ 2-0

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπρεστ 2-0

Η Παρί επικράτησε εύκολα με 2-0 της Μπρεστ για την 21η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος και επέστρεψε στις νίκες μετά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες.

Η Παρί νίκησε εύκολα με 2-0 της Μπρεστ για την 21η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος και επέστρεψε στις νίκες μετά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με τον Λιονέλ Μέσι και τον Νεϊμάρ να παρακολουθούν την αναμέτρηση από τις κερκίδες.

H ομάδα του Παρισιού βρίσκεται στο +11 από την δεύτερη Νις, μοιάζει ασταμάτητη και κάνεις δεν μπορεί να της ανακόψει την πορεία της από την κατάκτηση του τίτλου.

Ο αγώνας

Η Παρί Σεν Ζερμέν από την αρχή της αναμέτρησης μπήκε πολύ δυναμικά και πίεζε για να πετύχει το γκολ. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης ο συνήθης ύποπτος Κιλιάν Εμπαπέ με ένα πολύ ωραίο σουτ. Από εκεί και πέρα μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν υπήρξε κάτι τα αξιοσημείωτα και η Παρί πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια με 1-0.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μπήκε πολύ δυνατά και στο δεύτερο μέρος και μόλις στο 53ο λεπτό του παιχνιδιού κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της με τον Κέρερ να κάνει τον 2-0 για την Παρί και ουσιαστικά να κλειδώνει τη νίκη. Η Μπρεστ στην συνέχεια της αναμέτρησης είχε κάποιες ευκαιρίες, ωστόσο δεν μπόρεσε να τις μετουσιώσει σε γκολ και έτσι το 20 έμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ