Επιτέλους… ελεύθερος ο Μέσι!

Επιτέλους… ελεύθερος ο Μέσι!

Ο Λιονέλ Μέσι ξεπέρασε οριστικά την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό κι επέστρεψε στις ομαδικές προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στις ομαδικές προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν την Τρίτη (18/01), όπως είχε προγραμματιστεί από το ιατρικό τιμ της γαλλικής ομάδας, αφήνοντας πίσω του την περιπέτεια με τον κορονοϊό.

Ο Μέσι, που βρέθηκε θετικός στην Covid-19 στη γενέτειρά του, το Ροζάριο κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων οικογενειακών του διακοπών, έχασε τον αγώνα εναντίον της Βαν για το Κύπελλο στις 3 Ιανουαρίου και τους δύο αγώνες της Ligue 1, εναντίον της Λιόν στις 9 Ιανουαρίου (1-1) και της Μπρεστ το Σάββατο (15/01) στο «Parc des Princes» (2-0).

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει χάσει φέτος συνολικά 10 παιχνίδια της Ligue 1, λόγω τραυματισμών και της Covid-19, συμμετέχοντας μόλις σε 11 αγώνες μετά την άφιξή του στην Παρί τον περασμένο Αύγουστο.

«Μου πήρε περισσότερο από το αναμενόμενο για να γίνω καλά, αλλά είμαι σχεδόν σε καλό δρόμο και ανυπομονώ να επιστρέψω στο γήπεδο», έγραψε στο Instagram την περασμένη Πέμπτη (13/01), όταν επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο της γαλλικής ομάδας, για να ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις και πλέον ετοιμάζεται να επιστρέψει στα γήπεδα την Κυριακή (23/01) στον αγώνα με τη Ρεμς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ