Ποιός είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει την Παρί το καλοκαίρι;

Ποιός είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει την Παρί το καλοκαίρι;

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι και στη Γαλλία έχουν βρει ποιός θα είναι ο επόμενος προπονητής των Παριζιάνων.

Τα γαλλικά ΜΜΕ επιμένουν πως ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν και ο Ζινεντίν Ζιντάν θα πάρει τη θέση του στην Παρί Σεν Ζερμέν, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από τα προημιτελικά του Coupe de France.

Μάλιστα η διοίκηση των Παριζιάνων έχει ήδη ενημερώσει τον Αργεντινό τεχνικό ότι θα πρέπει να ξεκινήσει να ψάχνει νέο σύλλογο, αφού η συνεργασία τους θα λήξει το καλοκαίρι, ενώ φέρονται να έχουν έρθει ήδη σε μια πρώτη επαφή με τον Γάλλο πρώην τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης

Το συμβόλαιό του Ποκετίνο έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο παίκτες και διοίκηση είναι δυσαρεστημένοι μαζί του. Και ο ίδιος, άλλωστε, ο Ποκετίνο δεν είναι ευτυχισμένος στην Παρί και είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την γαλλική ομάδα, περιμένοντας την επίσημη πρόταση από τη Γιουνάιτεντ για να επιστρέψει στην Premier League, όπου είχε κάνει σπουδαία καριέρα στον πάγκο της Τότεναμ.

Όσον αφορά τον Ζιντάν, ο Γάλλος κυκλοφορεί ελεύθερος και το καλοκαίρι θέλει να επιστρέψει στους πάγκους, με την Παρί Σεν Ζερμέν να είναι ένας από τους ιδανικούς προορισμούς για εκείνον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ