Ζιντάν: Περιμένει την απομάκρυνση Ποτσετίνο για να αναλάβει την Παρί

Ζιντάν: Περιμένει την απομάκρυνση Ποτσετίνο για να αναλάβει την Παρί

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον Μαουριτσιο Ποτσετίνο στην Παρί Σεν Ζερμέν με τον Ζινεντίν Ζιντάν να περιμένει το καλοκαίρι για τον αντικαταστήσει.

Οι φήμες ότι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θα αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της φετινής σεζόν από τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν έχουν ήδη ξεκινήσει, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το «RMC», οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν έχουν ήδη βρει τον αντικαταστάτη του και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ζινεντίν Ζιντάν που περιμένει στην γωνία για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Παριζιάνων.

Ο πρώην προπονητής της Ρεάλ, έχει ήδη πει «όχι» στο Κατάρ, για την Παρί Σεν Ζερμέν, αρκετές φορές έως τώρα, καθώς επιθυμία του είναι να επιστρέψει στους πάγκους για λογαριασμό της γαλλικής ομάδας από τη νέα σεζόν.

Ακόμα όπως αποκαλύπτει το «Foot Mercato» οι διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν θα προσφέρει μεγαλύτερο μισθό στον Ζιντάν, απ’ ότι έχει σήμερα ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ενώ θα του δώσουν και την δυνατότητα να έχει τον πλήρη έλεγχο στα μεταγραφικά του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ