Μονακό – Λιόν 2-0: Με τέτοιον Μπεν Γεντέρ δεν έχει να φοβάται τίποτα

Μονακό – Λιόν 2-0: Με τέτοιον Μπεν Γεντέρ δεν έχει να φοβάται τίποτα

Η Μονακό, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ουισάμ Μπεν Γεντέρ (1 γκολ, 1 ασίστ), επικράτησε 2-0 της Λιόν και μπήκε στην τετράδα της Ligue 1

Μεγάλη νίκη για τη Μονακό με σκορ 2-0 επί της Λιόν στο ντέρμπι της τετράδας, για την 23η αγωνιστική της Ligue 1.

Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Ουισάμ Μπεν Γεντέρ, ο οποίος μέτρησε ένα γκολ και μία ασίστ. Ο Γάλλος επιθετικός είναι σε τρομερή κατάσταση, καθώς σε 21 ματς πρωταθλήματος μετρά 13 γκολ και 3 ασίστ και οδηγεί εκ του ασφαλούς την ομάδα του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

«Ζωντανή» ακόμη και για Champions League η Μονακό, καθώς πλησίασε στους 6 πόντους από την 3η Νις. Πλέον είναι 4η με 36 βαθμούς, ενώ η Λιόν έμεινε στην 8η θέση με 34 πόντους. Με την αποψινή νίκη της δηλαδή, η Μονακό ξεπέρασε τη Λιόν, όπως επίσης και τις Στρασβούργο, Ρεν, Μονπελιέ!

Νωρίς-νωρίς επετεύχθησαν τα δύο γκολ που χώρισαν τελικά τις δύο ομάδες. Αρχικά, μόλις στο 2′ ο Μπεν Γεντέρ έδωσε στον Ζεν Λούκας και ο τελευταίος απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 των γηπεδούχων. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε χάρη σε απίστευτο τελείωμα του Μπεν Γεντέρ, που με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και έπειτα να αναπαυθεί στα αντίπαλα δίχτυα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ