«Ο Ζιντάν θέλει τον Ρονάλντο στην Παρί Σεν Ζερμέν»

«Ο Ζιντάν θέλει τον Ρονάλντο στην Παρί Σεν Ζερμέν»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι μια... ανάσα από το να αναλάβει την Παρί Σεν Ζερμέν και οι Άγγλοι ισχυρίζονται πως έχει ήδη εισηγηθεί την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο και να πάρει τη θέση του ο Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος της σεζόν μοιάζει πολύ πιθανό.

Μάλιστα, ο Γάλλος τεχνικός φέρεται να έχει έρθει ήδη σε επικοινωνία με τους ανθρώπους των Παριζιάνων έτσι ώστε να ξεκινήσουν από τώρα τον σχεδιασμό της ομάδας.

Και σα να μη φτάνει αυτό, όπως αναφέρει η «Daily Mirror» ο 49χρονος προπονητής έχει ήδη εισηγηθεί την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θέλει στο ρόστερ του.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Ζιντάν γνωρίζει ποια είναι τα δυνατά του σημεία από τη συνεργασία τους στη Ρεάλ Μαδρίτης και πιστεύει πως μπορεί να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ομάδας.

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι αποφασισμένος να πει το «ναι» στη γαλλική ομάδα και να γίνει συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι και του Νεϊμάρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ