«Φευγάτος» ο Ντι Μαρία από την Παρί Σεν Ζερμέν

«Φευγάτος» ο Ντι Μαρία από την Παρί Σεν Ζερμέν

Στη λίστα με τις αποχωρήσεων που αναμένεται να συμβεί στην Παρί Σεν Ζερμέν μετά το τέλος της φετινής χρονιάς φαίνεται πως είναι και το όνομα του Ντι Μαρία.

Ο αποκλεισμός της Παρί Σεν Ζερμέν από την Ρεάλ Μαδρίτης για την φάση των «16» του Champions League αναμένεται να φέρει σημαντικές ανακατατάξεις στο ρόστερ της ομάδας μετά το τέλος της φετινής σεζόν με πρωτοκλασάτα ονόματα να είναι στην πόρτα της εξόδου.

Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες ένα από τα ονόματα που είναι στην πόρτα της εξόδου είναι αυτό το Άνχελ Ντι Μαρία, καθώς το συμβόλαιο του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και το πιο πιθανό είναι πως οι Άραβες δεν έχουν την πρόθεση να του κάνει πρόταση για να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Παρισιού.

Έτσι, οι εκπρόσωποί του έχουν αρχίσει την αναζήτηση ομάδας, με το ενδιαφέρον συλλόγων από ΗΠΑ και Αραβία ήδη υπαρκτό, αλλά και δεδομένη την επιθυμία του Ντι Μαρία να συνεχίσει ν’ αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο.

Επιπλέον, και οι άλλοι αστέρες της Παρί Σεν Ζερμέν δεν διανύουν και τις καλύτερες τους μέρες στο Παρίσι, καθώς φαίνεται πως ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει υπογράψει ήδη στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Νεϊμάρ έχει βρεθεί στο στόχαστρο των οπαδών λόγω της γενικής απόδοσης του, ενώ και ο Λιονέλ Μέσι φέρεται να αναζητά την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα. 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ