Φάμπρεγκας: «Η Παρί δεν είχε δει παίκτη σαν τον Μέσι, οι οπαδοί θα πρέπει να είναι ευγνώμονες»

Φάμπρεγκας: «Η Παρί δεν είχε δει παίκτη σαν τον Μέσι, οι οπαδοί θα πρέπει να είναι ευγνώμονες»

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας μίλησε για τις αποδοκιμασίες των οπαδών της Παρί Σεν Ζερμέν προς τους παίκτες της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στον Λιονέλ Μέσι.

Θέση για τις αποδοκιμασίες που άκουσαν οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν από τον κόσμο της ομάδας, πήρε ο Σεσκ Φάμπρεγκας.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός στάθηκε στους Μέσι και Νεϊμάρ, αναφέροντας πως ότι έγινε είναι πολύ άσχημο, ενώ τόνισε ότι οι φίλοι της Παρί δεν έχουν δει παίκτη σαν τον Αργεντίνο στην ομάδα τους και θα πρέπει να είναι ευγνώμονες.

Οι δηλώσεις του Σεσκ Φάμπρεγκας:

«Έχουν σφυρίξει και σε εμένα στο Καμπ Νου. Γνωρίζω τι συνέβη με την Παρί. Οι οπαδοί θέλουν να δημιουργήσουν μια στιγμή έντασης με τους παίκτες.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα σε υποστηρίζουν, όταν τραγουδούν το όνομά σου, είναι τέλειο, αλλά αυτό που είδα τις προάλλες, το να αποδοκιμάζεις δηλαδή τον Νεϊμάρ όταν χάνει την μπάλα ή να σφυρίζουν όταν την παίρνει είναι πολύ άσχημο.

Δικαιολογημένα πληρώνονται αδρά. Έχασαν από τη Ρεάλ, αλλά δεν ήθελαν να κερδίσουν; Αυτό είναι που έχει σημασία. Με την Παρί δεν έχουν κερδίσει τίποτα ακόμα, προς το παρόν, αλλά σίγουρα θα κερδίσουν το πρωτάθλημα.

Μιλάτε για έναν παίκτη, τον Μέσι που μόλις πήγε στην ομάδα. Η Παρί δεν είχε ποτέ στη ζωή της παίκτη σαν αυτόν. Είναι καλύτερα να είσαι ευγνώμων, να τον υποστηρίζεις και να μην τον συνθλίβεις. Φέτος ή του χρόνου, αυτοί οι τύποι θα σας χαρίσουν υπέροχες στιγμές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ