Σε επαφές με τους δικηγόρους του Εμπαπέ η γαλλική ομοσπονδία

Σε επαφές με τους δικηγόρους του Εμπαπέ η γαλλική ομοσπονδία

Η απουσία του Κιλιάν Εμπαπέ από χορηγική εκδήλωση στη Μασσαλία προκάλεσε ρήξη στις σχέσεις του νεαρού άσου με την εθνική ομάδα της πατρίδας του και η γαλλική ομοσπονδία... τρέχει να το μαζέψει.

Η γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, προσπαθεί να «κλείσει» άμεσα την «πληγή» που άνοιξε στο εσωτερικό της Εθνικής Ομάδας και στις σχέσεις της με τον Κιλιάν Μπαπέ η απουσία του από χορηγική εκδήλωση στη Μασσαλία.

Οι επικεφαλής της FFF ήρθαν σε επαφή με τους δικηγόρους του Γάλλου σούπερ σταρ, προκειμένου να βρεθεί μία «χρυσή τομή» στο (σοβαρό) θέμα που έχει προκύψει με τα δικαιώματα εκμετάλλευσης της εικόνας του.

Ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Νοέλ λε Γκραέτ, έστειλε επιστολή προς το δικηγόρο του Εμπαπέ, Ντελφίν Βερέιντεν, ζητώντας συνάντηση έπειτα από την κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 την Παρασκευή (1/4) στο Κατάρ, σχετικά με το όλο ζήτημα.

Η πλευρά του 23χρονου σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Εθνικής Γαλλίας ζήτησε να αναθεωρηθεί η συμφωνία σχετικά με τη διαχείριση της εικόνας του από την ομοσπονδία και να επιλέγει ο ίδιος σε ποιες εκδηλώσεις που αφορούν την ομοσπονδία και την Εθνική Ομάδα θα παρευρίσκεται ή θα προωθεί μέσω των λογαριασμών του στα social media.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ