Η Λιλ έθεσε εκτός ομάδας τον Μπεν Αρφά

Η Λιλ έθεσε εκτός ομάδας τον Μπεν Αρφά

Ο Χατιμ Μπεν Αρφά φαίνεται πως θα πλήρώσει ακριβά τον καυγά του με τον προπονητή του, με την Λιλ να θέτει εκτός μέχρι νεοτέρας τον Γάλλο άσο.

Ο εκρηκτικός χαρακτήρας του ήταν ο λόγος που, ο Χατίμ Μπεν Αρφά δεν έκανε μια καριέρα ανάλογη με το ταλέντο του. Ο 35χρονος μεσοεπιθετικός τέθηκε εκτός ομάδας της Λιλ και πιθανότητα δεν θα αγωνιστεί ξανά την φετινή σεζόν.

Ο λόγος πίσω από την απόφαση της γαλλικής ομάδας είναι πως ο Γάλλος άσος σε μια από τις τελευταίες προπονήσεις των «λιλουά» γκρίνιαξε για την τακτική που εφάρμοζε ο προπονητής, Ζοσλέν Γκουρβενέκ. «Παίζουμε πολύ πίσω. Δεν παίζουμε σαν ομάδα που διεκδικεί θέση στην Ευρώπη! Δεν είμαστε Γκινγκάμπ!», ήταν τα λόγια του Μπεν Αρφά.

Φυσικά τα λόγια του 35χρονου δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον τεχνικό της Λιλ, ο οποίος δεν δίστασε να στείλει τον Μπεν Αρφά στα αποδυτήρια. Η διοίκηση της ομάδας ερευνά την υπόθεση, ωστόσο πολύ δύσκολα θα δούμε τον Γάλλο να αγωνίζεται ξανά με την φανέλα της Λιλ.

Άλλωστε αποκτήθηκε μόλις τον Ιανουάριο ως ελεύθερος, το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και τα σταστιστικά του την φετινή σεζόν είναι αρκετά… φτωχά  μετρώντας όλα κι όλα 337 λεπτά συμμετοχής με 1 ασίστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ