Παγέτ: «Η Παρί δεν έχει ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού»

Παγέτ: «Η Παρί δεν έχει ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού»

Ο Ντμίτρι Παγέτ λίγο πριν από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μίλησε στην εκπομπή «Le Vestiaire» για το επερχόμενο παιχνίδι με την Παρί για το γαλλικό πρωτάθλημα.

Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Μαρσέιγ, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής στη Ligue 1. Οι Παριζιάνοι είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο και η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League, θέλει να διασφαλίσει την δεύτερη θέση, που οδηγεί στο νέο Champions League.

Λίγα 24ωρα πριν βρεθεί στην Τούμπα για την ρεβάνς όπου στο πρώτο παιχνίδι η γαλλική ομάδα είχε επικρατήσει με 2-1, ο ηγέτης της Μαρσέιγ, Ντμίτρι Παγέτ, μίλησε στην εκπομπή «Le Vestiaire», για το παραδοσιακό ντέρμπι του γαλλικού πρωταθλήματος (17/4), λέγοντας πως η Παρί δεν τόσο οργανωμένη ομάδα όπως η δική του.

«Παίζουμε με τον ίδιο τρόπο από την αρχή της σεζόν. Η Παρί Σεν Ζερμέν, δεν έχει ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού. Έχουν την κατοχή της μπάλας, γιατί διαθέτουν τους παίκτες για να το κάνουν, αλλά δεν είναι οργανωμένοι όπως εμείς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ