Le Parisien: «Τελειώνει άμεσα ο Ποτσετίνο από την Παρί»

Le Parisien: «Τελειώνει άμεσα ο Ποτσετίνο από την Παρί»

Οι εξελίξεις στην Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να είναι ραγδαίες, καθώς φαίνεται πως ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Μετά την κατάκτηση του 10ου πρωταθλήματος από την Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θα αποτελέσει παρελθόν σύμφωνα με την όσα αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Parisien».

Τόσο ο Αργεντινός τεχνικός όσο και η διοίκηση των Παριζιάνων δεν έχουν πρόθεση να συνεχίσουν μαζί και την επόμενη περίοδο κι έτσι τις επόμενες μέρες ή ώρες αναμένεται να προχωρήσουν στην επισημοποίηση της αποχώρησής του.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα αναφέρει η γαλλική εφημερίδα φαίνεται πως ο ίδιος ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο φέρεται να ζήτησε από την διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν να αποχωρήσει άμεσα από τον σύλλογο, πρόθεση που ήταν αμοιβαία, καθώς ούτε ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί και οι άνθρωποι της διοίκησης είχαν στα σχέδιά τους να συνεχίσουν με τον Αργεντινό τεχνικό και την επόμενη σεζόν.

Πλέον φαίνεται πως απομένουν μόνο τα διαδικαστικά για την απομάκρυνση του Αργεντινού τεχνικού από τον πάγκο της γαλλικής ομάδας, με την αποζημίωση του να αγγίζει τα 15 εκατομμύρια ευρώ για τον ένα χρόνο που έχει ακόμα συμβόλαιο με τους Παριζιάνους.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας, μάλιστα, για τη θέση του Ποτσετίνο έχει εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον ο Αντόνιο Κόντε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ