Μαρκίνιος: «Θέλω να μείνω για πάντα στην Παρί»

Μαρκίνιος: «Θέλω να μείνω για πάντα στην Παρί»

Δεν το... κουνάει από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Μαρκίνιος.

Την επιθυμία του να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν ως το τέλος της καριέρας του εξέφρασε ο Μαρκίνιος, μιλώντας στα γαλλικά ΜΜΕ.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, που έχει συμπληρώσει ήδη 9 χρόνια και 359 συμμετοχές με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας (μεταγράφηκε το 2013 από τη Ρόμα αντί 39 εκατ. ευρώ) δήλωσε απόλυτα αφοσιωμένος στην Παρί, υπογραμμίζοντας πως θα ήθελε να μείνει για μια… ζωή στο Παρίσι.

«Αυτή την στιγμή, δεν θέλω να φύγω. Υπήρξε μία περίοδος, στα πρώτα μου χρόνια στην ομάδα, που ήθελα να πάω κάπου αλλού, αλλά από τότε το μυαλό μου είναι αποκλειστικά στην Παρί.

Η επιθυμία μου είναι να παραμείνω ποδοσφαιριστής της. Όλοι γνωρίζουμε πως είναι το ποδόσφαιρο. Όσο παίζεις καλά, δικαιούσαι να έχεις την επιθυμία να μείνεις» τόνισε ο 28χρονος διεθνής Βραζιλιάνος άσος και πρόσθεσε:

«Έχουμε δει στο παρελθόν ότι μερικές φορές, τα πράγματα μπορεί να πάρουν διαφορετική τροπή και ο σύλλογος να μην σε θέλει. Θα ήθελα να μείνω για μια ζωή στο Παρίσι. Κάτι τέτοιο θα μου ταίριαζε και θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν συνέβαινε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ