Στρασβούργο – Παρί Σεν Ζερμέν 3-3: Σκορ και θέαμα

Στρασβούργο – Παρί Σεν Ζερμέν 3-3: Σκορ και θέαμα

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι στο Στρασβούργο, η Παρί ήρθε ισόπαλη με 3-3 κόντρα στην τοπική ομάδα, αν και βρέθηκε να έχει προβάδισμα με δύο γκολ.

Μία εβδομάδα μετά την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου, η Παρί Σεν Ζερμέν εμφάνισε και πάλι αμυντικά προβλήματα κι ήρθε ισόπαλη με 3-3 κόντρα στο Στρασβούργο που αν και βρέθηκε να χάνει με 1-3, κατάφερε στις καθυστερήσεις να σώσει την παρτίδα και να μείνει «ζωντανό» στο παιχνίδι της κατάκτησης της 3ης θέσης που δίνει το τελευταίο εισιτήριο για το Champions League.

Η Παρί σε ένα ακόμη ματς είχε ηγέτη και σκόρερ τον Κιλιάν Εμπαπέ. Μπορεί οι γηπεδούχοι να μπήκαν πολύ δυνατά στο εναρκτήριο ματς της 35ης αγωνιστικής της Ligue 1 και να προηγήθηκαν στο 3′ με τον Γκαμεϊρό, ωστόσο, ο Εμπαπέ το πήρε προσωπικά και με δύο γκολ και μια ασίστ στον Χακίμι, οδήγησε τους πρωταθλητές στην πλήρη ανατροπή του σκηνικού!

Η είσοδος του Κασί στο 82′ έμελλε να αποδειχθεί καθοριστική για τους γηπεδούχους, που αφού μείωσαν στο 72′ με τον Ντιαλό, στο 90΄+2 με τον 24χρονο αμυντικό έφεραν το ματς στα ίσα.

Με την ισοπαλία αυτή οι ελπίδες της Στρασμπούρ για την κατάκτηση της 3ης θέσης παρέμειναν «ζωντανές», αν και το ζητούμενο ήταν η νίκη, τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ