Απίστευτo «ντου» των οπαδών της Σεντ-Ετιέν μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (vid)

Απίστευτo «ντου» των οπαδών της Σεντ-Ετιέν μετά τον υποβιβασμό της ομάδας (vid)

H Σεντ-Ετιέν ηττήθηκε στα πέναλτι από την Οσέρ και έπεσε στη Ligue 2, με τους οπαδούς της να μην το παίρνουν καθόλου ψύχραιμα εισβάλοντας στον αγωνιστικό χώρο.

Απίστευτες σκηνές «χάους» εκτυλίχθηκαν μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ανάμεσα στη Σεντ-Ετιέν και την Οσέρ, που είχε ως αποτέλεσμα τον υποβιβασμό των «στεφανουά» στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, με το σφύριγμα της λήξης, οι οπαδοί των γηπεδούχων ξεχύθηκαν στον αγωνιστικό χώρο όντας έξαλλοι με την έκβαση του ματς, ρίχνοντας καπνογόνα προς πάσα κατεύθυνση, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, όπως ήταν λογικό, να φεύγουν έντρομοι για τα αποδυτήρια.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης και έτσι το ματς οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί οι φιλοξενούμενοι επιβλήθηκαν με 5-4 και έστειλαν τη Σεντ-Ετιέν στη Ligue 2 έπειτα από τη σεζόν 1983-84.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους χάρη στην κεφαλιά του Σακχί στο 51ο λεπτό, όμως οι «στεφανουά» έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με δράστη τον Μαχντί Καμαρά. Στην παράταση δεν άλλαξε κάτι, ενώ στα πέναλτι οι παίκτες της Οσέρ εμφανίστηκαν πιο ψύχραιμοι παίρνοντας έτσι την άνοδο για την πρώτη κατηγορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ