Μακρόν: «Είναι αλήθεια ότι μίλησα με τον Εμπαπέ»

Μακρόν: «Είναι αλήθεια ότι μίλησα με τον Εμπαπέ»

Στην αποκάλυψη πως έπαιξε «ρόλο» στην απόφαση του Κίλιαν Εμπαπέ να παραμείνει στην Παρί προχώρησε ο μίλησε ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.

Η «σαπουνόπερα» του Κίλιαν Εμπαπέ έλαβε τέλος πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Ο Γάλλος σταρ αποφάσισε τελικά να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025.

Μάλιστα, οι Γάλλοι είχαν γράψει πως εκτός από τους ανθρώπους της Παρί και τους συμπαίκτες του, ένας από τους πιο καθοριστικούς ανθρώπους της υπόθεσης ήταν ο Εμανουέλ Μακρόν. Τελικά ο Γάλλος πρόεδρος παραδέχτηκε πως όντως μίλησε στον Εμπαπέ και προσπάθησε να τον πείσει να υπογράψει νέο συμβόλαιο στην Παρί.

«Ναι, είναι αλήθεια πως είχα μία συζήτηση με τον Εμπαπέ πριν πάρει την απόφαση σχετικά με το μέλλον του. Απλώς τον συμβούλεψα να παραμείνει στη Γαλλία. Πιστεύω πως είναι ευθύνη μου, ως πρόεδρος, να υπερασπίζομαι τη χώρα μου όταν μου ζητηθεί με φιλικό τρόπο. Ωστόσο, δεν έχω παρέμβει σε καμία μεταγραφή. Όσον αφορά τον αθλητισμό, θέλω να βλέπω όμορφα παιχνίδια, όπως κάθε άλλος πολίτης. Και να υποστηρίζω την ομάδα μου, που στην περίπτωσή μου, είναι η Μαρσέιγ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ