Κελαϊφί: «Την επόμενη σεζόν θα δούμε τον καλύτερο Μέσι όλων των εποχών»

Κελαϊφί: «Την επόμενη σεζόν θα δούμε τον καλύτερο Μέσι όλων των εποχών»

Ο ισχυρός άνδρας της Παρί εξέφρασε την βεβαιότητα πως την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης θα απολαύσει την καλύτερη εκδοχή του Λιονέλ Μέσι.

Αποτέλεσε μια από τις  μεγαλύτερες μεταγραφικές «βόμβα» στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Φυσικά μιλάμε για την μετακίνηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Αργεντίνος «μάγος» μετακόμισε στο Παρίσι το περασμένο καλοκαίρι με σκοπό να ηγηθεί των «Παριζιάνων», στον δρόμο προς την κορυφή της Ευρώπης. Ωστόσο η αλήθεια είναι πως, ο Λιονέλ Μέσι δεν εντυπωσίασε στην πρώτη του σεζόν με την φανέλα των Γάλλων, μένοντας μακριά από τον καλό του εαυτό.

Σε 34 παιχνίδια με τους Παριζιάνους κατέγραψε 11 γκολ και μοίρασε 15 ασίστ, με τον ίδιο να μην γλιτώνει από τα πυρά του Τύπου.

Με την νέα ποδοσφαιρική σεζόν να πλησιάζει, άπαντες στο «στρατόπεδο» της Παρί Σεν Ζερμέν ευελπιστούν ο 34χρονος άσος να επανέλθει στα στάνταρ που όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης τον έχει συνηθίσει.

Πρώτος και καλύτερος ο ισχυρός άνδρας της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Parisien» πως το χρόνου θα παρακολουθήσουμε την καλύτερη εκδοχή του Μέσι.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Λιονέλ Μέσι έχει κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα επτά φορές και δεν ήταν η καλύτερη σεζόν του. Δεν ήταν εύκολο για τον Μέσι την περασμένη σεζόν, αλλά την επόμενη θα δούμε την καλύτερη εκδοχή όλων των εποχών».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ