Προπονητής Λιλ : «Οι παίκτες μου κλαίνε στα αποδυτήρια»

Προπονητής Λιλ : «Οι παίκτες μου κλαίνε στα αποδυτήρια»

Ο προπονητής της Λιλ, Κριστόφ Γκαλτιέ, παραδέχτηκε πως αρκετοί παίκτες του ξεσπούν σε κλάματα μετά από τις πρόσφατες ήττες της ομάδας, η οποία κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Η σεζόν για τη Λιλ πάει από το κακό στο χειρότερο και το φάσμα του υποβιβασμού γίνεται ολοένα και πιο ορατό, κάτι το οποίο έχει σαφέστατα επηρεάσει και την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.

Όπως παραδέχτηκε ο προπονητής της γαλλικής ομάδας, Κριστόφ Γκαλτιέ, πολλοί παίκτες του βάζουν τα κλάματα στα αποδυτήρια μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, που έχουν φέρει τη Λιλ στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και στο -2 από τις θέσεις εκτός της ζώνης του υποβιβασμού.

«Έχω δει κάποιους παίκτες μου να κλαίνε» είπε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Μπορντό το Μεγάλο Σάββατο (7/4) και συμπλήρωσε:

«Δεν θα πω ποιοι είναι, γιατί θα ήταν άδικο, αλλά βρισκόμαστε σε μια κατάσταση όπου οι παίκτες δεν κάνουν απλά ένα ντους μετά από τις ήττες μας. Έχω δει παίκτες αναστατωμένους, σοκαρισμένους, με δάκρυα στα μάτια και αυτό μου δίνει ελπίδα ότι μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ