Επίσημο: Τέλος από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Ποτσετίνο

Επίσημο: Τέλος από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Ποτσετίνο

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αποτελεί και τυπικά παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία ανακοίνωσε την απόλυση του. Αναλαμβάνει εντός της ημέρας ο Γκαλτιέ.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν αποτελεί και τυπικά από την Τρίτη (5/7) ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο, με τη διοίκηση του γαλλικού συλλόγου να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον Αργεντινό τεχνικό έπειτα από ενάμιση χρόνο.

H αποχώρηση του Ποτσετίνο από τη γαλλική ομάδα ήταν δεδομένη και απλά ήταν θέμα χρόνου να ανακοινωθεί, ενώ από εδώ και πέρα η Παρί θα έχει προπονητή τον Γκαλτιέ που θα επισημοποιήσει πιθανόν και εντός της ημέρας τη συμφωνία του.

Ο 50χρονος τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Παριζιάνων τον Ιανουάριο του 2021 και σε αυτό το διάστημα πρόλαβε να καθοδηγήσει την ομάδα σε 84 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 56 νίκες, 13 ισοπαλίες και 15 ήττες.

Ωστόσο, ο Ποτσετίνο δεν κατάφερε να σημειώσει επιτυχία στο πρότζεκτ Champions League, με την ομάδα τη φετινή σεζόν να αποκλείεται στα προημιτελικά, ενώ τη σεζόν 2020/21 στα ημιτελικά.

Η επίσημη ανακοίνωση της Παρί Σεν Ζερμέν:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ