Τον κάνει ότι θέλει η Νάρα: Εκτός αποστολής ο Ικάρντι

Τον κάνει ότι θέλει η Νάρα: Εκτός αποστολής ο Ικάρντι

Ο Μάουρο Ικάρντι έμεινε εκτός αποστολής για το ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Κλερμόν, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο λόγος είναι ότι η σύζυγος του και μάνατζερ του Γουάντα Νάρα του ζήτησε διαζύγιο.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δοκιμάζεται στην έδρα της Κλερμόν στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος. Ο Στέφαν Γκαλτιέ μετά τον τραυματία Κιλιάν Εμπαπέ δεν θα μπορεί να υπολογίζει ούτε στις υπηρεσίες του Μάουρο Ικάρντι, με τον λόγο ωστόσο να μην είναι αγωνιστικός.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τα γαλλικά δημοσιεύματα, ο Αργεντίνος φορ δεν αντιμετωπίζει κάποιο θέμα τραυματισμού, αλλά ούτε και βρίσκεται εκτός πλάνων του Γκαλτιέ.

Διαβάστε επίσης: Βόμβα της Daily Mail: «Oι ιδιοκτήτες της Νιουκάστλ χρηματοδοτούν τους μετόχους της Τσέλσι»

Οι λόγοι είναι προσωπικοί καθώς η σύζυγος του και μάναντζερ του, Γουάντα Νάρα φέρεται να του έχει ζητήσει διαζύγιο κάτι που ο ίδιος  ανεβάζοντας ένα κοινό τους βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τις διακοπές τους.

Θυμίζουμε πως ο Ικάρντι είχε απουσιάσει από προπονήσεις της Παρί και τον Οκτώβριο του 2021, όταν και πάλι το ζευγάρι βρέθηκε πολύ κοντά στο να πάρει χωριστούς δρόμους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ