«Βόμβα»: Η Γουάντα Νάρα ζήτησε διαζύγιο από τον Ικάρντι (Pics)

«Βόμβα»: Η Γουάντα Νάρα ζήτησε διαζύγιο από τον Ικάρντι (Pics)

Διαζύγιο από τον Μάουρο Ικάρντι φέρεται να ζήτησε η Γουάντα Νάρα σύμφωνα με ηχητικό ντοκουμέντο από συνομιλία της που διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Τις φήμες που θέλουν τη σχέση του Μάουρο Ικάρντι με τη Γουάντα Νάρα να περνά κρίση επιβεβαιώνει ηχητικό ντοκουμέντο το οποίο διέρρευσε και κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, σε αυτό ακούγεται η μάνατζερ και σύζυγος του Αργεντινού επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν να λέει ότι ετοιμάζει τα χαρτιά του διαζυγίου. Γενικότερα τους τελευταίους μήνες, η σχέση ανάμεσα στο πασίγνωστο ζευγάρι δεν πάει καλά, με τη Νάρα να φαίνεται πως θέλει μετά τον Μάξι Λόπες να πάρει και δεύτερο διαζύγιο, αυτή τη φορά από τον Αργεντινό στράικερ.

«Κάρμεν έρχομαι στην Αργεντινή επειδή χωρίζω με τον Μάουρο. Θα μείνω μερικές παραπάνω ημέρες και μετά θα έρθω πίσω και θα σου δώσω τα εισιτήρια και ό,τι άλλο χρειάζεσαι. Τρέχω με τις διαδικασίες του διαζυγίου επειδή δεν το αντέχω άλλο και ζήτησα διαζύγιο» ακούγεται να λέει μεταξύ άλλον η Γουάντα Νάρα.

Οι φήμες για το μέλλον του ζευγαριού είχαν φουντώσει το τελευταίο διάστημα όταν η Γουάντα Νάρα εθεάθη να ξεφαντώνει μαζί με την αδερφή της σε πάρτι που έγινε στην Ίμπιζα.

Δείτε τη Γουάντα Νάρα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ