Παραλίγο να τραυματιστεί ο Αλέξις Σάντσες από τους οπαδούς της Μαρσέιγ στην αποδοχή του (Vid)

Παραλίγο να τραυματιστεί ο Αλέξις Σάντσες από τους οπαδούς της Μαρσέιγ στην αποδοχή του (Vid)

Οι οπαδοί της Μαρσέιγ επιφύλασσαν μια πολύ θερμή υποδοχή στον Αλέξις Σάντσες κατά τη διάρκεια της οποίας όμως ο Χιλιανός λίγο έλειψε να τραυματιστεί.

Ο Αλέξις Σάντσες βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στη Γαλλία για λογαριασμό της Μαρσέιγ και κατά τη διάρκεια της άφιξης του, οι οπαδοί της νέας του ομάδας του επιφύλασσαν μια άκρως θερμή υποδοχή μη μπορώντας να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους.

Ο Χιλιανός παραλίγο να αποκτήσει μια πολύ δυσάρεστη ανάμνηση από την άφιξη του στη Μασσαλία καθώς βρέθηκε πολύ κοντά σε έναν τραυματισμό χωρίς να έχει προλάβει να μπει καν στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα, ένας από τους φίλους της Μαρσέιγ που είχαν συγκεντρωθεί για να καλωσορίσουν τον 33χρονο επιθετικό είχε την τύχη να πάρει την ανταπόδωση που ήθελε.

Διαβάστε επίσης: Ντε Λα Φουέντε: Ένας εξτρέμ που… ζει και αναπνέει από την ταχύτητα, την ντρίμπλα και το 1vs1 (pics, vids)

Όμως, το τρέξιμο σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό και  το μεγάλο πλήθος κόσμου έκαναν τον Σάντσες να χάσει την ισορροπία του και να βρεθεί ένα βήμα πριν το έδαφος και να γυρίσει το πόδι του. Τελευταία στιγμή ωστόσο κατάφερε να συγκρατήσει το σώμα του και να μην πέσει.


 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ