Ο Εμπαπέ ζήτησε να «σπάσει» η… κλίκα των Αργεντινών στην Παρί (pic)

Ο Εμπαπέ ζήτησε να «σπάσει» η… κλίκα των Αργεντινών στην Παρί (pic)

Ο Κίλιαν Εμπαπέ ζήτησε από τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν να «σπάσει» την... κλίκα των Αργεντινών και φαίνεται πως τα κατάφερε...

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει τις τελευταίες ημέρες ο Κίλιαν Εμπαπέ.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως έχει… καβαλήσει για τα καλά το καλάμι, καθώς εκτός από τον Νεϊμάρ πλέον φέρεται να έχει ανοίξει κόντρα μέχρι και με τον Λιονέλ Μέσι, όπως φάνηκε στο πρωτάθλημα το περασμένο Σάββατο.

Διαβάστε επίσης: Ο Άρης που διεκδικεί τίτλους – Τι κρύβεται πίσω από τη δήλωση Καρυπίδη

Το νέο μυθικό συμβόλαιο που υπέγραψε στην Παρί και οι υποτιθέμενες νέες αρμοδιότητες, φαίνεται πως έχουν χαλάσει το μυαλό του 24χρονου ο οποίος δίνει πλέον και… διαταγές στη διοίκηση.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο Γάλλος σταρ είναι αυτός που ευθύνεται για τις αποχωρήσεις των Αργεντινών από το κλαμπ. Όπως αναφέρουν τα Μέσα από την ιβηρική, ο Εμπαπέ ζήτησε από τη διοίκηση να «σπάσει» την… κλίκα των Αργεντινών, κάτι που οδήγησε και στη μη ανανέωση του Ντι Μαρία.

Παράλληλα, ο Παρέδες ετοιμάζει βαλίτσες για Τορίνο, καθώς η μεταγραφή του στη Γιουβέντους θεωρείται τελειωμένη, κάτι που σημαίνει πως το αίτημα του Εμπαπέ έγινε αποδεκτό από τη διοίκηση των Παριζιάνων…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ