Ο Άρης που διεκδικεί τίτλους – Τι κρύβεται πίσω από τη δήλωση Καρυπίδη

Ο Άρης που διεκδικεί τίτλους – Τι κρύβεται πίσω από τη δήλωση Καρυπίδη

Για πρώτη φορά ο Θόδωρος Καρυπίδης ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη, κάνοντας λόγο για διεκδίκηση του πρωταθλήματος και όχι απλά μια καλή πορεία, δείχνοντας ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα του.

Ο Άρης είναι μια ομάδα «φτιαγμένη» για να διεκδικεί τίτλους. Είναι τόσο μεγάλο το μέγεθος του συλλόγου, τεράστια η δυναμική του, που δεν μπορεί να έχει άλλους στόχους. Αυτό είναι κάτι που μέχρι τώρα «φώναζαν» συνήθως οι οπαδοί της ομάδας.

Αντίθετα, είναι η πρώτη φορά που ο Θόδωρος Καρυπίδης, ή αν θέλετε είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια, που παράγοντας του Άρη αναφέρει ότι η ομάδα του θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Ότι ξεκινάει με την προοπτική να είναι η ομάδα που θα κόψει πρώτη το νήμα.

Διαβάστε επίσης: Ενας δαίμονας από τη Νότια Κορέα μας αναστάτωσε ευχάριστα!

Φαίνεται ότι το πιστεύει ο διοικητικός ηγέτης των κιτρινόμαυρων και αυτό δεν έκανε λόγο για πρωταθλητισμό, αλλά αναφέρθηκε στην διεκδίκηση του τίτλου. Ο Άρης, άλλωστε, δυναμώνει από χρόνο σε χρόνο και παρουσιάζεται καλύτερος. Στις τελευταίες αγωνιστικές περιόδους, κάνει συνεχώς πρωταθλητισμό.

Έχει τερματίσει τα τελευταία δυο χρόνια τρίτος, αφήνοντας σταθερά πίσω του, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Έχασε στην πιο πρόσφατη αγωνιστική περίοδο στις λεπτομέρειες τη δεύτερη θέση. Απέναντι σε ομάδες με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ.

Ο ιδιοκτήτης του Άρη, λοιπόν, προφανώς και έκρινε ότι πλέον έφτασε η ώρα για να κάνει το βήμα παραπάνω. Αυτός είναι και ο λόγος που έκανε τη συγκεκριμένη τοποθέτηση, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

Φυσικά και γνωρίζει ο Θόδωρος Καρυπίδης τι γίνεται γύρω του, ξέρει πολύ καλά ότι δεν θα λείψουν τα «εμπόδια» και στο νέο πρωτάθλημα, όπως εξάλλου τα αντιμετώπισε και στο προηγούμενο.

Έχει, όμως, απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα. Θεωρεί ότι ο Άρης με τις μεταγραφικές κινήσεις που έκανε, έχει δυναμώσει ακόμα περισσότερο. Λείπουν ακόμα δυο ή τρία κομμάτια για να συμπληρωθεί το ρόστερ, με παίκτες που θα είναι, επίσης, από το πάνω «ράφι».

Για την ακρίβεια δεν την πιστεύει, απλά, την ομάδα του ο Θόδωρος Καρυπίδης, αλλά έχει απαιτήσεις από αυτήν και τις εξέφρασε δημόσια. Ο προπονητής και οι παίκτες, πλέον, γνωρίζουν τι ακριβώς περιμένει από αυτούς ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ.

Είναι σίγουρος, επίσης και για τη στήριξη του κόσμου. Τώρα, που, «έπιασε» σε απόλυτο βαθμό τον παλμό των οπαδών του Άρη. Τώρα που ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι αυτός που ταιριάζει σε μια ομάδα τέτοιου μεγέθους. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Τα υπόλοιπα, θα κριθούν στο χορτάρι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ