Λιλ – Παρί Σεν Ζερμέν 1-7: Σοκ και δέος…

Λιλ – Παρί Σεν Ζερμέν 1-7: Σοκ και δέος…

Με την τριάδα των Μέσι, Εμπαπέ και Νεϊμάρ να κάνει «όργια», η Παρί Σεν Ζερμέν διέσυρε με 7-1 τη Λιλ μέσα στο σπίτι της κάνοντας το απόλυτο στη Ligue 1.

Αυτή η Παρί δεν παίζεται! Μετά τις πεντάρες στις δύο πρώτες αγωνιστικές, η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ διέσυρε εκτός έδρας με το απίθανο 7-1 τη Λιλ, έχοντας σε «τρελή» κατάσταση τους Μέσι, Εμπαπέ και Νεϊμάρ.

Το πάρτι των πρωταθλητών ξεκίνησε με τη σέντρα του ματς όταν ο Μέσι έβγαλε μαγική μπαλιά στον Εμπαπέ που έφυγε στην πλάτη της άμυνας κι έκανε το 1-0 στα οκτώ δευτερόλεπτα. Αυτό μάλιστα ήταν το γρηγορότερο γκολ στη Ligue 1 από τη σεζόν 2006-7.

Διαβάστε επίσης: Άρης – Λεβαδειακός 3-0: Αρειανάρα, μπαλάρα, τριάρα

Στο 28′ ήταν σειρά του Μέσι να σκοράρει με ωραίο τελείωμα για το 0-2 και στο 39′ ήρθε το 0-3 από ασίστ του Νεϊμάρ και πλασέ του Χακίμι. Στο 43′ ο Μέσι έβγαλε την ασίστ και ο Νεϊμάρ έκανε το 0-4, με τον Βραζιλιάνο να πετυχαίνει και το 0-5 στο 52′. Ο Μπαμπά μείωσε σε 1-5 δύο λεπτά μετά, αλλά η Παρί είχε ακόμη δύο γκολ.

Στο 66′ ο Εμπαπέ με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-6 και στο 87′ ο Γάλλος πέτυχε χατ τρικ για το 1-7 με πλασέ από το ύψος του πέναλτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ