Παρί Σεν Ζερμέν – Μπρεστ 1-0: «Ζωγραφιά» Νεϊμάρ, σωτήρας Ντοναρούμα και το τρίποντο στους Παριζιάνους (1-0)

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπρεστ 1-0: «Ζωγραφιά» Νεϊμάρ, σωτήρας Ντοναρούμα και το τρίποντο στους Παριζιάνους (1-0)

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκαμψε την αντίσταση της Μπρεστ (1-0), με τον Νεϊμάρ να δίνει τη λύση και τον Ντοναρούμα να αποκρούει πέναλτι.

Εβγαλε την… υποχρέωση η Παρί Σεν Ζερμέν. Η αρμάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ, μπορεί να αγχώθηκε, αλλά τελικά έκανε τη «δουλειά» της κόντρα στην Μπρεστ (1-0).

Λίγες μέρες πριν το δεύτερο ματς του Champions League με τη Μακάμπι στη Χάιφα, οι Παριζιάνοι επικράτησαν της Μπρεστ, φτάνοντας τους 19 βαθμούς στις 7 αγωνιστικές της εφετινής Ligue 1.

Διαβάστε επίσης: Τι απέδειξε για Μπαλτάκο και Μπένετ η εκτροπή με Σιδηρόπουλο

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για την Παρί ήταν οι συνήθεις ύποπτοι. Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ συνεργάστηκαν υπέροχα για ακόμη μια φορά, οδηγώντας την ομάδα τους στη νίκη. Φυσικά, καθοριστική ήταν και η συμβολή του Τζίτζι Ντοναρούμα που κατέβασε… ρολά σε εκτέλεση πέναλτι του Σλιμανί (70′).

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους. Με το χρονόμετρο στο 30ο λεπτό, Μέσι και Νεϊμάρ ανέλαβαν δράση για το 1-0 της ομάδας του Κριστόφ Γκαλτιέ.

Λίγα μέτρα μπροστά από τον χώρο του κέντρου, ο 35χρονος άσος είδε την κίνηση του Βραζιλιάνου, με τη συνέχεια να μοιάζει προδιαγεγραμμένη. Ο Μέσι έβγαλε τρομερή, ψιλοκρεμαστή μπαλιά στον Νεϊμάρ, αυτός κατέβασε υπέροχα και με έναν… κεραυνό, σημείωσε το γκολ της Παρί.

H Παρί συνέχισε να ασκεί πίεση στα καρέ της Μπρεστ, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να σταματά τον Λιονέλ Μέσι. Στο 44’ ο Μπιζό νίκησε τον Αργεντινό σούπερ σε ανεπανάληπτο τετ α τετ και στο επόμενο λεπτό ακυρώθηκε το γκολ του Εμπαπέ για οφσάιντ.

Στο 50ο λεπτό η Παρί είχε δοκάρι με τον Μέσι, ενώ στο 58’ ο Εμπαπέ δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά.

Μέχρι που φτάσαμε στο 70΄ και την τεράστια χαμένη ευκαιρία της Μπρεστ. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν το πέναλτι, ο Σλιμανί ανέλαβε την εκτέλεση, με τον Ντοναρούμα να αποκρούει εντυπωσιακά και να κρατά το τρίποντο για την ομάδα του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ