Η Σεντ Ετιέν αλλάζει στρατηγική με τον Μπαμπά, αλλά… καθυστερημένα

Η Σεντ Ετιέν αλλάζει στρατηγική με τον Μπαμπά, αλλά… καθυστερημένα

Η Σεντ Ετιέν δείχνει να μετανιώνει και να θέλει να κρατήσει στις τάξεις της τον Τζόναθαν Μπαμπά που βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, αλλά πλέον φαίνεται πως είναι αργά, με τον 22χρονο να εξετάζει τις επιλογές του ενόψει καλοκαιριού.

Τον περασμένο Δεκέμβρη ο Τζόναθαν Μπαμπά ήταν έτοιμος να αποχωρήσει και πάλι από τη Σεντ Ετιέν, με τον παίκτη να εκφράζει την πικρία του για τους συνεχείς δανεισμούς του κατά την περίοδο που προπονητής είναι ο Κριστόφ Γκαλτιέ. Κάπου εκεί λοιπόν, ακούστηκε για πρώτη φορά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 22χρονο ακραίο επιθετικό.

Λίγο καιρό μετά όμως, οι δηλώσεις του γενικού Διευθυντή της Σεν Ετιέν, Φεντερίκ Πακέ, δείχνουν το κλίμα να αλλάζει στους Στεφανουά, που κάνουν μια στροφή στα νέα ταλέντα με υψηλή μεταπωλητική αξία:

«Οι μέτοχοι εργάζονται προς κάθε πιθανή κατεύθυνση για να κάνουν το κλαμπ πιο ανταγωνιστικό. Θέλουμε να κρατήσουμε τον Μπαμπά. Πιστεύουμε πως η Σεντ Ετιέν είναι το τέλειο μέρος για την εξέλιξή του. Τα πάντα μπορούν να συμβούν αλλά εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον κρατήσουμε. Στο μέλλον θα πρέπει να είμαστε πολύ πιο υποψιασμένοι σε τέτοιου είδους συμβόλαια, με νεαρούς και εξελίξιμους παίκτες».

Όλα αυτά λέγονται την ώρα που ο Μπαμπά βλέπει το συμβόλαιό του να λήγει φέτος το καλοκαίρι και είναι πολύ πιθανό να θέλει να δοκιμάσει αλλού την τύχη του μιας και στην Σεντ Ετιέν δεν τον πίστεψαν ποτέ, παραχωρώντας τον δανεικό σε τρεις συνολικά ομάδες (Παρί FC, Σιντ Τρούιντεν και Ανζέ).

Το ενδιαφέρον για τον πολλά υποσχόμενο ακραίο επιθετικό είναι αναμενόμενα έντονο, αφού εκτός του Ολυμπιακού, έχει προστεθεί και η Φενέρμπαχτσε με τον τεχνικό της, Αϊκούτ Κοτσαμάν, να τον έχει πολύ ψηλά στη μεταγραφική του λίστα, ενώ από τον Τύπο της γείτονος χώρας προκύπτει και ενδιαφέρον από τη Γαλατάσαραϊ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ