«Τρελές» αποκαλύψεις με τις πτήσεις του… τουρίστα Μέσι: Τα ταξίδια 150 χρόνων και η «κακοποίηση» του περιβάλλοντος (pic)

«Τρελές» αποκαλύψεις με τις πτήσεις του… τουρίστα Μέσι: Τα ταξίδια 150 χρόνων και η «κακοποίηση» του περιβάλλοντος (pic)

Έντονη κριτική δέχεται ο Λιονέλ Μέσι τις τελευταίες ώρες, καθώς αποκαλύφθηκαν τα ταξίδια που έκανε τους περασμένους μήνες με το ιδιωτικό του τζετ.

Είναι η αλήθεια πως η περασμένη χρονιά στην Παρί Σεν Ζερμέν για τον Λιονέλ Μέσι κύλησε πολύ δύσκολα. Η αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα, έπειτα από 22 χρόνια δεν ήταν καθόλου εύκολη για τον Αργεντινό ο οποίος μέχρι και στα τέλη της σεζόν δεν φάνηκε να προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Μέσι βρέθηκε στη Βαρκελώνη για μερικά 24ωρα ώστε να ξεκουραστεί τόσο σωματικά, όσο και κυρίως ψυχολογικά. Οι Γάλλοι έψαξαν καλά και βρήκαν τελικά όλα τα ταξίδια που έκανε με το ιδιωτικό του τζετ μέσα σε ένα τρίμηνο ο pulga, με τον απολογισμό να «τρελαίνει».

Διαβάστε επίσης: Από τη Ρόδο περνάει ο πρώτος τίτλος της σεζόν: Μάχες στο Super Cup για μια θέση στον τελικό

Μέσα στο διάστημα Ιούνιος – Αύγουστος, το ιδιωτικό τζετ του Λιονέλ Μέσι χρησιμοποιήθηκε 52 φορές! Πως αναλύεται ο συγκεκριμένος αριθμός; 368 ώρες στον αέρα και 1.502 τόνοι διοξειδίου του άνθρακα, προκαλώντας έτσι και μεγάλο κακό στο περιβάλλον.

Για να καταλάβει κάποιος πόσο φοβερά είναι αυτά τα νούμερα, αξίζει να γνωρίζει πως σύμφωνα με τη μελέτη της «L’Équipe», ένας μέσος Γάλλος άνθρωπος χρειάζεται 150 χρόνια για να καταφέρει να φτάσει τις συγκεκριμένες πτήσεις και αυτές τις ώρες στον αέρα, με ένα αεροπλάνο.

Σύμφωνα πάντως με τους Γάλλους, ο Μέσι δεν ήταν «παρών» σε όλες τις πτήσεις, καθώς πολλές φορές ναύλωσε το ιδιωτικό τζετ είτε για συγγενείς, είτε για φίλους, εξυπηρετώντας τους.

Όπως και να έχει πάντως τα νούμερα, οι πτήσεις και οι ώρες στον αέρα «ζαλίζουν», με τους Γάλλους να δείχνουν τη δυσαρέσκεια τους και να ασκούν έντονη κριτική στον Αργεντινό σούπερ σταρ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ