Στα άκρα Παρί και Εμπαπέ: Ετοιμάζει καταγγελία συμβολαίου ο Γάλλος σταρ!

Στα άκρα Παρί και Εμπαπέ: Ετοιμάζει καταγγελία συμβολαίου ο Γάλλος σταρ!

Το ενδεχόμενο να καταγγείλει το συμβόλαιο που υπέγραψε στην Παρί Σεν Ζερμέν τον περασμένο Μάιο εξετάζει πολύ σοβαρά ο Κιλιάν Εμπαπέ σύμφωνα με την L'Equipe.

Την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν τον Ιανουάριο έχει εκφράσει ανοιχτά ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος από ότι φαίνεται δεν θα σταματήσει πουθενά για να το πετύχει αυτό.

Η γαλλική ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να του κάνει την ζωή εύκολη όσο αφορά το θέμα αυτό και ο Γάλλος επιθετικός σκέφτεται να το φτάσει στα άκρα.

Διαβάστε επίσης: Σάκιτς: «Όλοι είμαστε… πεινασμένοι»

Σύμφωνα με την γνωστή γαλλική εφημερίδα  L’Equipe ο Εμπαπέ σκέφτεται σοβαρά να καταγγείλει το συμβόλαιο ανανέωσης που είχε υπογράψει με τους Παριζιάνους τον περασμένο Μάιο.

Ο 23χρόνος στράικερ σύμφωνα με τους Γάλλους  σκοπεύει να «πατήσει» πάνω στο σκάνδαλο με τον «στρατό» απαξίωσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που οργάνωσε η Παρί ώστε να υποβαθμίζονται στα social media παίκτες, οι οποίοι δεν ήταν επιθυμητοί στην γαλλική ομάδα. Ο επιθετικός των Παριζιάνων μάλιστα είχε πέσει και αυτός «θύμα» αρνητικής κριτικής στα κοινωνικά μέσα εξαιτίας της διοίκησης των Παριζιάνων.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ