Νέες αποκαλύψεις της Marca για Εμπαπέ: Αυτός είναι ο λόγος που θέλει να φύγει!

Νέες αποκαλύψεις της Marca για Εμπαπέ: Αυτός είναι ο λόγος που θέλει να φύγει!

Η παραμονή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο λόγος που χάλασαν οι σχέσεις Εμπαπέ και Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με την Marca.

Η ανανέωση συμβολαίου του Νεϊμάρ με την Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται να είναι η κύρια αιτιά που Εμπαπέ επιθυμεί να αποχωρήσει από την γαλλική ομάδα, καθώς οι Παριζιάνοι δεν τήρησαν την υπόσχεση τους στον γάλλο επιθετικό για αποχώρηση του Βραζιλιάνου από τον σύλλογο.

Να θυμίσουμε πως ο Νεϊμάρ ήταν κοντά στην αποχώρηση του το καλοκαίρι από το Παρίσι ωστόσο παρά το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, καμία δεν κατέληξε σε οριστική συμφωνία μαζί του και έτσι το συμβόλαιο του ανανεώθηκε με την γαλλική ομάδα μέχρι το 2027.

Διαβάστε επίσης: Οι οπαδοί της Γιουβέντους στηρίζουν τον Αλέγκρι και τα «βάζουν» με τη διοίκηση

Με το γεγονός αυτό «στράβωσε» ο Κιλιάν Εμπαπέ σύμφωνα με την Marca του Μεξικού καθώς ο Γάλλος επιθετικός είχε ζητήσει την αποχώρηση του Νεϊμάρ από την Παρί με την διοίκηση του συλλόγου να μην το αρνείται. Εκ τότε στο μυαλό του 23χρόνου φορ το σενάριο της αποχώρησης φούντωνε όλο και περισσότερο καθώς η γαλλική ομάδα δεν τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει στον ίδιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ