Ποιος… τελειωμένος; Ο Μέσι κοντράρει στα 35 τους διαδόχους του (pics)

Ποιος… τελειωμένος; Ο Μέσι κοντράρει στα 35 τους διαδόχους του (pics)

Μπορεί οι Εμπαπέ και Χάαλαντ να είναι οι ερχόμενοι «Βασιλιάδες» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ωστόσο ο Λιονέλ Μέσι δείχνει ακόμα και στα 35 του ποιος είναι το αφεντικό...

Την περασμένη σεζόν φάνηκε να «πέφτει» αισθητά η απόδοση του. Δεν έμοιαζε σε καμία περίπτωση με τον παλιό, καλό, Λιονέλ Μέσι. Τουλάχιστον όποτε φορούσε τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς με την Αργεντινή ο pulga δεν έριξε τον ρυθμό του.

Από τη μια η ξαφνική αποχώρηση του από το «σπίτι» του, το οποίο δεν ήταν άλλο από την Μπαρτσελόνα, από την άλλη το γενικότερο πολύ κακό κλίμα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Διαβάστε επίσης: Όταν οι Φόντεν, Βλάχοβιτς και Σάντσο έβγαζαν… μάτια στα γήπεδα της Παιανίας (pics)

Ο 35χρονος δεν έδειξε τις φοβερές του αρετές και παρασύρθηκε στη μετριότητα που έβγαλε στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Φέτος ωστόσο ο Μέσι βγάζει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, ο Αργεντινός σούπερ σταρ δείχνει να ευχαριστιέται και πάλι το παιχνίδι, με τον ερχομό του Γκαλτιέ να έχει σημαντικό ρόλο σε αυτό.

Ο Μέσι έχει οπισθοχωρήσει αρκετά στο γήπεδο, καθώς πλέον παίζει ξεκάθαρα ως «10άρι». Παρότι συνήθως είχε και αυτόν τον ρόλο στην Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια, στην Παρί ο Μέσι δεν χρειάζεται να μπαίνει τόσο πολύ εντός της περιοχής, καθώς εκεί βρίσκονται συνήθως οι Νεϊμάρ και Εμπαπέ που έχουν αναλάβει τα γκολ.

Ο 35χρονος άσος τρελαίνει κάθε στατιστική κατηγορία, μετρώντας 15 γκολ και 12 ασίστ σε 18 ματς με την Αργεντινή και την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Μέσι κάνει πράγματα και θαύματα, σπέρνει τον φόβο και τον τρόμο σε κάθε αντίπαλη άμυνα και δείχνει πιο αποφασισμένος από ποτέ για το Μουντιάλ που έρχεται. Μάλιστα, μέσα στο 2022 ο pulga μετράει συνολικά 50 γκολ και ασίστ, κοντράροντας στα ίσα τη νέα γενιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ