Τεράστια αύξηση στη ζήτηση για τις φανέλες Μέσι και Εμπαπέ μετά το Μουντιάλ

Τεράστια αύξηση στη ζήτηση για τις φανέλες Μέσι και Εμπαπέ μετά το Μουντιάλ

Θραύση κάνουν οι εμφανίσεις των Μέσι και Εμπαπέ στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Παρί καθώς η αύξηση ξεπέρασε το 200% την Κυριακή.

Στον απόηχο του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κυριακής, οι οπαδοί ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο έσπευσαν να αγοράσουν αθλητικά εμπορεύματα, με τη ζήτηση για τις φανέλες της Παρί Σεν Ζερμέν των Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Εμπαπέ να υπερτριπλασιάζεται, όπως ανέφερε στο «Reuters» η εταιρεία λιανικής πώλησης αθλητικών εμπορευμάτων Fanatics Inc.

Οι παγκόσμιες πωλήσεις ειδών ποδοσφαίρου αυξήθηκαν περισσότερο από 700% για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στο Κατάρ έναντι του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 στη Ρωσία, σε όλο το δίκτυο διαδικτυακών καταστημάτων Fanatics.

Διαβάστε επίσης: Αδιανόητο αυτό που έχει πετύχει η Σάκκαρη: Κορυφαία στον κόσμο! (vids+pic)

Οι οπαδοί συνέρρευσαν για να αγοράσουν φανέλες ποδοσφαιρικής ομάδας Παρί Σεν Ζερμέν- μάρκας Nike-, με τις πωλήσεις ειδικότερα για τις φανέλες των Μέσι και Εμπαπέ στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Παρί να αυξάνονται περισσότερο από 200% την Κυριακή.

Η Fanatics, η οποία διαχειρίζεται το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Παρί Σεν Ζερμέν, είπε ότι το 40% όλων των πωλήσεων της Παρί την ημέρα του τελικού προήλθε από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ