Ποια άδεια; Ο Εμπαπέ βάζει ξανά… μπρος στις μηχανές την ώρα που Μέσι και Νεϊμάρ το έχουν «ρίξει» στις διακοπές

Ποια άδεια; Ο Εμπαπέ βάζει ξανά… μπρος στις μηχανές την ώρα που Μέσι και Νεϊμάρ το έχουν «ρίξει» στις διακοπές

Καμία άδεια δεν θέλησε να πάρει ο Κίλιαν Εμπαπέ, με τον Γάλλο σταρ να μπαίνει και πάλι σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Επιστρέφοντας στην Παρί Σεν Ζερμέν, χωρίς να ξεκουραστεί μετά τον χαμένο τελικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, ο Κιλιάν Εμπαπέ, επέλεξε να… σβήσει την τεράστια απογοήτευση ξαναρχίζοντας αμέσως τις προπονήσεις, σε ένα «ριψοκίνδυνο στοίχημα» για μια έντονη αγωνιστική περίοδο, τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά.

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, ο Εμπαπέ σημείωσε «χατ-τρικ» στην Ντόχα εναντίον της Αργεντινής, στον έβδομο αγώνα που έπαιξε σε 28 ημέρες. Την επομένη, εμφανίσθηκε ενώπιον χιλιάδων Γάλλων στην Πλατεία Κονκόρντ και στο «ευχαριστώ» των διεθνών προς τους φιλάθλους, ενώ την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, γιόρτασε ιδιωτικά τα 24 γενέθλια του. Και μία ημέρα αργότερα, δηλαδή την περασμένη Τετάρτη, επέστρεψε στις προπονήσεις των πρωταθλητών Γαλλίας, μία εβδομάδα πριν την αναμέτρηση με την Στρασμπούρ για την Ligue 1.

Διαβάστε επίσης: Το μοναδικό βραβείο που λείπει από τον Μέσι – Μια φορά ανά 30 χρόνια (pic)

Την ώρα, λοιπόν, που ο Λιονέλ Μέσι έδωσε στον… εαυτό του δέκα ημέρες άδεια, καθώς ο αρχηγός της «αλμπισελέστε» βρίσκεται στην Αργεντινή για να γιορτάσει τον υπέρτατο τίτλο, όπως και ο Νεϊμάρ, ο Γάλλος συμπαίκτης του, αρνήθηκε την άδεια που του πρόσφερε η ομάδα του.

«Δεν είναι ιδανικό», επισημαίνει ο Χαβιέρ Φρέτσα, γυμναστής που συνεργάζεται ατομικά με αρκετούς επαγγελματίες παίκτες και προσθέτει: «Δεδομένου του αριθμού των διαδοχικών αγώνων, της έντασης του Παγκοσμίου Κυπέλλου και της γεωγραφικής διαφοράς μεταξύ του Κατάρ και της Γαλλίας, χρειάζεται οπωσδήποτε ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο».

Πριν από την υποδοχή της Στρασμπούρ, ο Εμπαπέ έχει ήδη παίξει 29 αγώνες από τις 13 Αυγούστου, εκ των οποίων οι εννέα με την εθνική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ