Παρί Σεν Ζερμέν – Στρασμπούρ 2-1: Γλίτωσε την «γκέλα» ο Εμπαπέ

Παρί Σεν Ζερμέν – Στρασμπούρ 2-1: Γλίτωσε την «γκέλα» ο Εμπαπέ

Χάρη στο πέναλτι του Κιλιάν Εμπαπέ στις καθυστερήσεις, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 2-1 της Στρασμπούρ και απέφυγε το «στραβοπάτημα» στην επιστροφή της στο πρωτάθλημα.

Σε ένα επεισοδιακό ματς που τα είχε όλα, ο Κιλιάν Εμπαπέ κατάφερε να «λυτρώσει» την Παρί Σεν Ζερμέν και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 90+6′ να δώσει στους Παριζιάνους τη νίκη απέναντι στη Στρασμπούρ, στις πρώτες τους υποχρεώσεις για τη Ligue 1 μετά το Μουντιάλ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 14ο λεπτό, όταν ο Μαρκίνιος, μετά από εκτέλεση φάουλ του Νεϊμάρ από δεξιά, πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 1-1: Και… άστρο και γκέλα

Ο Βραζιλιάνος στόπερ ωστόσο θα μπορούσε να είναι και ο αρνητικός πρωταγωνιστής της βραδιάς, καθώς στο 51′ ήταν εκείνος που πέτυχε αυτογκόλ για να δεχθεί η Παρί την ισοφάριση.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ απείλησε στο 54′ αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ στο 62′ ο Νεϊμάρ αποβλήθηκε από το ματς, βλέποντας δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο και στη συνέχεια «όρμησε» και τα έβαλε με τον διαιτητή.

Τελικά στο 90+4’ παρότι ο Μαρκίνιος είχε σκοράρει ο Τουρπέν γύρισε πίσω τη φάση κι έδωσε πέναλτι πάνω στον Εμπαπέ. Ο άσος των γηπεδούχων ανέλαβε την εκτέλεση και δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα για να γράψει το τελικό 2-1 το οποίο και πανηγύρισε έξαλλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ