«Ψάχνει το… μπαμ με Μουρίνιο η Παρί Σεν Ζερμέν» (pic)

«Ψάχνει το… μπαμ με Μουρίνιο η Παρί Σεν Ζερμέν» (pic)

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ βρίσκεται υπό αμφισβήτηση και στη Γαλλία αναφέρουν πως ο Μουρίνιο είναι μια επιλογή για να τον αντικαταστήσει.

Η Παρί Σεν Ζερμέν περνά μια μεγάλη περίοδο ντεφορμαρίσματος, με αποτέλεσμα η καρέκλα του Κριστόφ Γκαλτιέ να… τρίζει επικίνδυνα και το μέλλον του να είναι αβέβαιο.

Σύμφωνα με γαλλικό ρεπορτάζ από τον δημοσιογράφο, Σαντί Αουνά, οι άνθρωποι της Παρί εξετάζουν ήδη τις επιλογές τους για το ενδεχόμενο αντικατάστασής του, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να φαίνεται πως είναι ο… δεύτερος στην σχετική λίστα καθώς θυμίζουμε πως ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι ο διακαής πόθος.

Έτσι λοιπόν, όπως αναφέρει ο Γάλλος, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν φαίνεται να είναι ευχαριστημένος με τις επιδόσεις της Ρόμα και ο σύμβουλος στρατηγικής των Παριζιάνων, Λουίς Κάμπος, φαίνεται πως έχει έρθει σε επικοινωνία μαζί του.

Ο Μουρίνιο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με την ομάδα της Ρώμης, ωστόσο αν η κατάσταση στην Παρί συνεχίσει να είναι έτσι τότε δεν αποκλείεται να έχουμε σημαντικές εξελίξεις όσον αφορά τον πάγκο και των δύο συλλόγων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ