Τούντορ: «Ο Εμπαπέ ο πιο δυνατός στον κόσμο»

Τούντορ: «Ο Εμπαπέ ο πιο δυνατός στον κόσμο»

Ο προπονητής της Μαρσέιγ, Ίγκορ Τούντορ τόνισε με δηλώσεις του πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει πιο δυνατός παίκτης από τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα είπε ο Ίγκορ Τούντορ σε συνέντευξή του στη γαλλική «L’Equipe». Ο Κροάτης τεχνικός της Μαρσέιγ τόνισε μεταξύ άλλων πως μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο ωστόσο τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει καλύτερος από τον Κιλιάν Εμπαπέ που είναι κομβικός για την Παρί και όταν λείπει αλλάζουν οι ισορροπίες.

Διαβάστε επίσης: «Θύμα» χάκερ ο Νεϊμάρ»

Αναλυτικότερα ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ μεταξύ άλλων είπε:

«Τρέφω απέραντο σεβασμό για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος για μένα είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ο Νεϊμάρ είναι επίσης πολύ ισχυρός, αλλά σήμερα ο Μπαπέ είναι ο πιο δυνατός στον κόσμο και η ομάδα δεν είναι καθόλου ίδια με ή χωρίς αυτόν.

Όταν δεν αγωνίστηκε, τους νικήσαμε (2-1, στη φάση των «16» του Κυπέλλου Γαλλίας). Έπαιξε στο πρωτάθλημα και χάσαμε 3-0».

Όσοι για το πρωτάθλημα της Γαλλίας στο οποίο οι Μασσαλοί πηγαίνουν περίφημα όντας 2οι, έξι βαθμούς πίσω από την Παρί Σεν Ζερμέν και ενώ η Ligue 1 ολοκληρώνεται σε 10 αγωνιστικές, ο Τούντορ δήλωσε:

«Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όπου πρέπει να παλεύεις για κάθε βαθμό. Θα προσπαθήσουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα δούμε πού βρισκόμαστε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ