Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-3: Θρίαμβος στο «Le Classique» με όργια από Εμπαπέ και Μέσι

Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-3: Θρίαμβος στο «Le Classique» με όργια από Εμπαπέ και Μέσι

Εμπαπέ και Μέσι διέλυσαν μόνοι τους τη Μαρσέιγ κι έγραψαν ιστορία στο 3-0 της Παρί στο ντέρμπι, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκαν περισσότεροι από 30.000 οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν στο «Παρκ Ντε Πρενς» δίνοντας το σύνθημα ενόψει του μεγάλου ντέρμπι κορυφής με τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ». Και οι παίκτες του Γκαλτιέ πήραν το μήνυμα και με το παραπάνω.

Με τους Εμπαπέ και Μέσι να κάνουν ό,τι θέλουν στο γήπεδο, οι πρωταθλητές επικράτησαν με 3-0 της μεγάλης τους αντιπάλου και την άφησαν στο -8 από την κορυφή. Δύο γκολ και μία ασίστ για τον ασταμάτητο Γάλλο που έπιασε τον Καβάνι με 200 γκολ στην πρώτη θέση των σκόρερ του συλλόγου, ένα γκολ και δύο ασίστ για τον Αργεντινό μάγο που έφτασε τα 700 σε συλλογικό επίπεδο με Μπαρτσελόνα (672) και Παρί (28).

Διαβάστε επίσης: Πάλι η ερμηνεία δεν ήταν με το μέρος του Ολυμπιακού…

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν πιο δυναμικά στο ματς έχοντας και την ώθηση από τον κόσμο τους που γέμισε το γήπεδο, αλλά η Παρί ήταν αυτή που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα χάρη στα δύο μεγάλα της αστέρια.

Στο 25′ ο Εμπαπέ έκανε το 1-0 με ωραίο σουτ από ασίστ του Μέσι και τέσσερα λεπτά αργότερα, οι ρόλοι αντιστράφηκαν, με τον Αργεντινό να παίρνει την ασίστ για το 2-0 από κοντά. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Εμπαπέ με άψογο τελείωμα από νέα μαγική ασίστ του Μέσι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ