Μετράει μέρες στην Παρί ο Γκαλτιέ;

Μετράει μέρες στην Παρί ο Γκαλτιέ;

Οι φήμες και τα δημοσιεύματα οργιάζουν πως στην Παρί ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Κριστόφ Γκαλτιέ ο οποίος μπορεί να ανακοινωθεί και μεσά στη σεζόν!

Όσο η σεζόν προχωράει, ένα πράγμα γίνεται όλο και πιο σίγουρο για την Παρί σεν Ζερμέν. Ότι το… πείραμα Γκαλτιέ όχι απλά δεν βγήκε, αλλά έχει ήδη αποτύχει!

Η αρχή έγινε με δημοσίευμα της πάντα καλά πληροφορημένης L’ Equipe, που ανέφερε πως ο Γάλλος προπονητής θα κρίνονταν στα επόμενα ματς για τους Παριζιάνους. Η ήττα από τη Λυών, φαίνεται πως βάρυνε ακόμα περισσότερο το κλίμα για τον Γκαλτιέ που όπως αναφέρει το RMC και ο Φαμπρίς Οκίν, η διαδικασία για την εύρεση του αντικαταστάτη του 56χρονου προπονητή να έχει ήδη ξεκινήσει και η ανακοίνωση ίσως γίνει και εντός της τρέχουσας σεζόν!

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Ζοζέ Ανιγκό έφτασε στον τελικό του UEFA (pics)

Το ρεπορτάζ αναφέρει αρκετά ονόματα, μεταξύ των οποίων και του Τόμας Τούχελ (πριν κλείσει στην Μπάγερν), ο οποίος έφυγε κακήν κακώς από το Παρίσι και λίγους μήνες αργότερα σήκωσε το Champions League με την Τσέλσι το 2021 και ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του.

Πάντα ψηλά στη λίστα είναι και ο… λαμπερός και με βαρύ βιογραφικό Ζινεντίν Ζιντάν, που αποτελεί τον μεγάλο στόχο του Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ενώ εσχάτως προστέθηκε στις συζητήσεις (έστω και σε φιλολογικό επίπεδο) ο πρόσφατα απολυθείς από την Μπάγερν Μονάχου, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, αλλά και του Αντόνιο Κόντε που πριν λίγες ημέρες προπονούσε την Τότεναμ.

Από μια τέτοια λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει και το όνομα του πάλαι ποτέ Εκλεκτού, Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος όμως φαίνεται πως έχει βρει την… Ιθάκη του στη Ρόμα και αρνείται το ενδεχόμενο να γίνει κάτοικος Παρισιού.

 

Photo credit: theanalyst.com

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ