Η απάντηση των εκπροσώπων του Μέσι, για τα σενάρια περί χωρισμού με την Παρί Σεν Ζερμέν

Η απάντηση των εκπροσώπων του Μέσι, για τα σενάρια περί χωρισμού με την Παρί Σεν Ζερμέν

Οι εκπρόσωποι του Λιονέλ Μέσι διέψευσαν κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς ότι η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να χωρίσει τους δρόμους της με τον Αργεντίνο.

Το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα ανανεώσει με τους Παριζιάνους. Αυτό, φέρνει στο προσκήνιο ενδιαφέρον ομάδων του MLS και της Σαουδικής Αραβίας ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Κορυφαία γαλλικά Μέσα, όπως η L’Equipe και το RMC Sport, ανέφεραν πως ο Αργεντινός σταρ είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τον σύλλογο και πως η μόνη περίπτωση για να παραμείνει κάτοικος Παρισιού, είναι να συμφωνήσει στους όρους της Παρί και ενδεχομένως να δεχτεί σημαντική μείωση μισθού.

Διαβάστε επίσης: Οι τρεις λόγοι που ο Αταμάν είναι ο επικρατέστερος για τον πάγκο του Παναθηναϊκού

Μιλώντας στη «Le Parisien», οι εκπρόσωποι του pulga τόνισαν:
«Είναι περίεργο να κυκλοφορούν ειδήσεις για τον σύλλογο που θέλει να μειώσει τον μισθό του Λέο ή δεν θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιό του. Δεν θέλουμε να παίξουμε αυτό το μικρό παιχνίδι. Αυτού του είδους οι ψεύτικες ειδήσεις δεν κάνουν καλό στον Λέο, ούτε στη σχέση του με τον σύλλογο. Ίσως όμως αυτό ακριβώς θέλουν κάποιοι. Δεν θα κάνουμε δημόσια δήλωση, αλλά όχι μόνο είναι ξεκάθαρο ότι ο Λέο και ο σύλλογος διαπραγματεύονται, αλλά πως ο σύλλογος θέλει να παραμείνει ο Λέο, όπως είπε πρόσφατα ο προπονητής (Κριστόφ Γκαλτιέ). Είναι λοιπόν παράξενο να βλέπεις κάποιον να αποκαλύπτει κάτι άλλο στον Τύπο. Τι συμφέρον έχουν να λένε ψέματα; Θα ήταν καλό να ρωτήσετε αυτούς που το κάνουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ