Στρασμπούργκ – Παρί Σεν Ζερμέν 1-1: «Γλυκιά» ισοπαλία και 11ο πρωτάθλημα

Στρασμπούργκ – Παρί Σεν Ζερμέν 1-1: «Γλυκιά» ισοπαλία και 11ο πρωτάθλημα

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να έμεινε ισόπαλη με σκορ 1-1 απέναντι στην Στρασπούργκ, όμως πήρε τον βαθμό που έψαχνε και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Γαλλίας για 11η φορά στην ιστορία της.

Πρωταθλήτρια Γαλλίας για 11η φορά στην ιστορία της είναι από απόψε η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έμεινε ισόπαλη με σκορ 1-1 κόντρα στην Στρασμπούργκ και με τον βαθμό αυτό εξασφάλισε τον τίτλο μία αγωνιστική πριν το φινάλε της Ligue 1.

Μάλιστα, το σύνολο του Κριστόφ Γκαλτιέ είναι πλέον η πολυνίκης του θεσμού ξεπερνώντας τη Μαρσέιγ και τη Σεντ Ετιέν που έχουν μείνει στις δέκα κατακτήσεις στην ιστορία της λίγκας. Παράλληλα ήταν μια μεγάλη βραδιά και για τον Λιονέλ Μέσι που έχει πλέον 496 γκολ στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα και πέρασε στην πρώτη θέση, ενώ έφτασε και τα 43 τρόπαια στην καριέρα του πιάνοντας τον Ντάνι Άλβες.

Η… ιστορία του αγώνα γράφτηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Αργεντίνο σούπερ σταρ να βρίσκει δίχτυα και α να ανοίγει το σκορ για το 1-0 στο 59ο λεπτό. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να φέρουν την αναμέτρηση στα ίσα, με τον Κέβιν Γκαμεϊρό να σκοράρει κόντρα στην πρώην ομάδα του στο 79′ και να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ